1ks Třpytivé Rose Gold Flitr prostírání pro Svatby, Strana, Vánoční Látka Dekor

1ks Třpytivé Rose Gold Flitr prostírání pro Svatby, Strana, Vánoční Látka Dekor

Nový produkt

182.73 Kč

372.97 Kč

-51%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Zde je Vysoce Kvalitní Lesklé Třpytky Zlaté Barvy Flitr Tabulka Běžec 30x275cm,Vysoce Kvalitní Stůl Runner Pro Svatební Událost, Dekorace , to bude, aby se vaše akce více módy a elegance .

Položky Podrobnosti níže

Mytí: Ruční mytí pouze.Pověsit Suché, nepoužívejte sušičku

Materiál:Vysoce Kvalitní Flitr

Balení :1ks za pytel,

Dodací lhůta:Budeme Loď objednávky do 3-4business dnů po dokončení platby

Naše Služby:

Podporujeme Pokles Lodní dopravy, Velkoobchod a výrobce OEM.

Pokud máte nějaké problémy po obdržení zásilky, pls cítit svobodně, kontaktujte nás namísto otevření sporu nebo odjezdem negativní zpětnou vazbu. Budeme se snažit v našich silách vyřešit to s vámi.

O Shippingment: 1.PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 45 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka! Návrat&Refound: 1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat. 3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4. Kupující z Ruska, Spojených Států, Španělska, Francie, Spojené Království, Německo, Kanada, Austrálie,Pokud nejste spokojeni s výrobkem, můžete si vybrat snadné místní vrátit,zajistíme vrátit, a okamžitě, nepotřebujete žádné dodatečné platby O zpětnou Vazbu: 1.Vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše Podnikání je vývoj,Takže prosím, nechte zpětnou Vazbu 5 Hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi produkty,Díky moc. 2.Nenechávejte Negativní zpětnou Vazbu, aniž by požádal nás o pomoc,prosím, neváhejte a Kontaktujte nás první, pokud máte nějaký problém.Zpětná vazba je náš život,před odjezdem neutrální nebo negativní zpětnou vazbu,prosím, kontaktujte nás a získejte lepší řešení,Budeme odpovědět na všechny zprávy tak rychle, jak je to možné,předem Děkuji za vaši trpělivost.

Štítky: jewelri, prostírání červené zlato, sequines tabulka běžec, velký flitr tabulka běžec, bavlna tabulka běžec, zlata tabulka běžec, flamingo vlasy, ab rose gold flitry, zlatý prsten, runner.

Parametry

Použití hotel
Materiál Další
vzor Další
Původ KN(Původu)
Technics Další
Vzor Typu Solidní
Značka O-SRDCE
Číslo Modelu Zdobený stůl runner

Napsat recenzi

1ks Třpytivé Rose Gold Flitr prostírání pro Svatby, Strana, Vánoční Látka Dekor

1ks Třpytivé Rose Gold Flitr prostírání pro Svatby, Strana, Vánoční Látka Dekor

Zde je Vysoce Kvalitní Lesklé Třpytky Zlaté Barvy Flitr Tabulka Běžec 30x275cm,Vysoce Kvalitní Stůl Runner Pro Svatební Událost, Dekorace , to bude, aby se vaše akce více módy a elegance . Položky Podrobnosti níže Mytí: Ruční

Související produkty: