Mizon / Глубоко увлажняющий крем, HYALURONOVÉ ULTRA SUBOON, 45 мл

Mizon / Глубоко увлажняющий крем, HYALURONOVÉ ULTRA SUBOON, 45 мл

Nový produkt

168.73 Kč

Hodnocení 

Více informací

Hyaluronové ultra suboon krém. Hyaluronová hydratační krém. Krém hluboce vyživuje pokožku, což je více "husté" a elastický. Při pravidelném používání přípravku, pleť se výrazně zlepšuje textura pleti je zarovnaný, obličej vypadá zdravě a zářivý. Také, produkt pomáhá v boji proti předčasné a obličejové vrásky. Super hydratační krém s gelovou texturou 30% se skládá z kyseliny hyaluronové. Díky super-lehká textura se velmi rychle vstřebává, nezanechává pocit filmu na obličej, nelepí a není mastný. Bohaté složení krému podporuje dlouhodobou hydrataci pokožky-během 24 hodin. Zvyšuje pružnost a elasticitu pokožky, obnovuje rovnováhu vody, bojuje s mimických vrásek. Není камедоногенный. Neobsahuje umělá barviva, příchutě a parabeny.

Zlepšuje tón pleti a sjednocuje pleť.

Použití: aplikujte na čistý obličej krém velikosti hrášku s lehkými pohyby masáží. Připojit ruce s nástrojem, extra suché oblasti obličeje na pár sekund pro intenzivnější hydratační.

Objem: 45 ml.

Složení:

Aqua, Sodium Hyaluronate, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Clyclomethicone, Dimethicone Crosspolymer, Butylen Glykol, neopentyl Glycol Diheptanoate, Triethylhexanoin, Bis-PEG-18 Methyl Etherdimethyl Silan, Glycerin, Cetearyl Alkohol, Glyceryl Stearát, PEG-100 stearate, Helianthus annuus (sunflower) seed oil, Olea europaea (olive) fruit Oil, Cetearyl alcohol, Cetearyl Glucoside, Caprylyl Glykol, ethyl hexyl Glycerin, Tropolone, Panthenol, Triethanolamin, Karbomer, Polysorbát, sklerocium guma, adenosin, biosaccharide guma-1, Sodík PCA, betain, sorbitol, glycin, alaine, prolin, serin, threonin, arginin, lysin, kyselina glutamová, disodium EDTA.

Štítky: mabox retinol, šnek, krém mizon, bio kolagen, rtopr jizvu, akné vrah, čistící obličeje, krém snail, cosrx, mizon.

Parametry

Věkový limit 18 +
Značka mizon
Pohlaví Žena
Země/Region Výroba Korea
Použití Tvář
Ochranný Faktor Bez UV ochrany
Typ Pleti Pro všechny typy pleti
Typ Položky Krém
Složka Extrakt bambusu, adenosin, slunečnicový olej
NET WT 45 ml
Čas aplikace Univerzální
Původ KR(Původu)
Číslo Modelu Mizon_0013
AKCE Hydratační

Napsat recenzi

Mizon / Глубоко увлажняющий крем, HYALURONOVÉ ULTRA SUBOON, 45 мл

Mizon / Глубоко увлажняющий крем, HYALURONOVÉ ULTRA SUBOON, 45 мл

Hyaluronové ultra suboon krém. Hyaluronová hydratační krém. Krém hluboce vyživuje pokožku, což je více husté a elastický. Při pravidelném používání přípravku, pleť se výrazně zlepšuje textura pleti je zarovnaný, obličej vypadá

Související produkty: