Velkoobchodní 1000ks/lot 9x12cm Bílá Organza Sáček Malé Šperky Candy Dárkové Balení Tašky Srdce Design Šňůrky Dárkové Tašky Sáčky

Velkoobchodní 1000ks/lot 9x12cm Bílá Organza Sáček Malé Šperky Candy Dárkové Balení Tašky Srdce Design Šňůrky Dárkové Tašky Sáčky

Nový produkt

1 121.00 Kč

1 179.89 Kč

-4%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Doprava zdarma 1000ks/lot 9x12cm Bílé Srdce Tištěné Tažná Organza Šperky Balení Svatební Dárkové Tašky A Sáčky

Vaše spokojenost je naše snaha

Předpokládáme, že veškerou odpovědnost za tento výpis

Položka Množství 1000KS /lot

Pořadové Číslo Položky.

Organza P au Tašky 767

Položka Materiálů

Organza

Hlavní Barva

Bílá

Položka Velikost Cca

9x12cm

Tvar Předmětu

Obdélník

Měřit Konverze

1mm=0.0393 palec, 1 palec=25,4 mm

Položka Useage Fit Šperky,Korálky,Cukroví,Kosmetice,Butiku,Dárkovém Balení Zobrazení

Snažíme se dělat to nejlepší,ale Proto, že z různých z distinguishability počítače ,tak to bude zobrazovat trochu jinak,děkuji za pochopení!

O Vlastní

1.Pro organza sáček a sametové dárkové tašky,Jakékoli velikosti lze přizpůsobit pro vás . Pokud chcete vytisknout vaše LOGO , minimální objednací množství je 500-10000pcs. Můžete nám poslat vaše LOGO ,A my vám naše nejlepší cenu podle své LOGO barev.Ale Pokud vaše množství je méně než 500ks ,cena bude dražší.

2.Pro plastovém sáčku , minimální množství pro 9*15 cm je 50000pcs , pro větší velikosti je 10000pcs.

3.Pro papírovém sáčku ,minimální množství pro tisk logo je 2000pcs podle našich velikosti populace .

4.Pro šperky balení karty, min množství 5000pcs ,je to pro náušnice karty,náhrdelník karty,šperky sady, karty,náramku, karty a vlasy, příslušenství, karty , za cenu , minimální množství je 10000pcs pro vlastní logo.

Balení Detail

Každá objednávka je odeslána pomocí Bublinková obálka nebo multil ayer krabičce . Chrání položky z poškození při přepravě.

Nákupní Proces

O Lodní Dopravy

1.Pro ruské zákazníky ,prosím, zanechte nám vaše správné jméno (celé Jméno)a podrobné adresu , nebo pošta nemůže doručit zásilku .

2.Většina z našich balíčků jsou zasílány POŠTOU LETECKOU POŠTOU v rámci 3 obchodní den poté, co obdržíme vaši platbu.

3.V normálně jsme se budou posílat zásilky prostřednictvím E-paket do USA,bude to trvat asi 7-20days pro přijíždějící.

4.Čína Příspěvek Letecká pošta Zásilky obvykle trvá do 15-45 obchodní dny, aby se dospělo. Přesné dodací dny se liší podle různých zemí. Někdy trvat trochu déle , Vzhledem k Místním odeslání nebo z jiných důvodů . Mohlo by to jde více než 20 dnů ,děkujeme za pochopení.

5.Někdy budeme posílat zboží DHL NEBO FEDEX zdarma pro některé země, pokud cílem je více než 100 usd.(V případě, že balíček je velký objem ,můžeme to udělat )

6. POZNÁMKA: Kupující bude odpovědný za daně,cla a jiné poplatky během dopravy! Všechny položky by měly být odeslány na www.eldomplus.cz ověřit adresu, prosím, zkontrolujte pečlivě před vámi objednávku ,děkuji !

Zpětná vazba

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Děkuji!!! :) Pokud nejste spokojeni s produkty a služby,prosím, laskavě kontaktujte nás před odjezdem žádné negotive a a neutralfeedback. Budeme se snažit v našich silách uspokojit vás. Děkuji!!! :)

Štítky: candy sáčku, patern design balení, lace pocket, srdce pouzdro, tkaniny organza, celofánový sáček, roll tull, mužský design balení, saténové popruh, koupelnový závěs dveří.

Parametry

Materiál Organza (Tyl)
barva Bílá
Značka KoMee
Event & Strana Typ Položky Svatební Laskavost Candy Box Dárkové Tašky
vzor Srdce
Typ event & party dodávky
Číslo Modelu Organza Sáček Tašky 767
Počet Ks 1000ks
místo původu Zhejiang, Čína (Pevnina)
Velikost 9x12cm (3.54''x4.72'')
Použití na Svatební Dekorace Šperky Přívěsky Boutique Dárkové Balení
Příležitosti Narozeninová Párty
Taška Styl Malé Šperky Taška Kosmetická Taška Candy Tašky Candy Dárková Taška Balení Taška

Napsat recenzi

Velkoobchodní 1000ks/lot 9x12cm Bílá Organza Sáček Malé Šperky Candy Dárkové Balení Tašky Srdce Design Šňůrky Dárkové Tašky Sáčky

Velkoobchodní 1000ks/lot 9x12cm Bílá Organza Sáček Malé Šperky Candy Dárkové Balení Tašky Srdce Design Šňůrky Dárkové Tašky Sáčky

Doprava zdarma 1000ks/lot 9x12cm Bílé Srdce Tištěné Tažná Organza Šperky Balení Svatební Dárkové Tašky A Sáčky Vaše spokojenost je naše snaha Předpokládáme, že veškerou odpovědnost za tento výpis Položka Množství

Související produkty: