JANPET Základní Výcvikový Obojek ŠTĚNĚ Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí ZVÍŘATA Školení Obojky

JANPET Základní Výcvikový Obojek ŠTĚNĚ Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí ZVÍŘATA Školení Obojky

Nový produkt

395.73 Kč

416.62 Kč

-5%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

JANPET Základní Výcvikový Obojek 998D Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí MAZLÍČKY Systém Školení Trenér Obojky

Vážený Zákazníku:

Věnovat Pozornost zde: balíček nezahrnuje baterie uvnitř. Protože je obtížné, aby se loď ven přes China POST. Pls koupit baterii sami.

Discripion:

300 m Vzdálené výcvikový Obojek prokázáno, bezpečné, spolehlivé, pohodlné, humánní vzdělávání a efektivní pro všechny pet více než 8 kg/6 měsíců. Tento systém pomáhá při kontrole vašeho domácího mazlíčka bez vodítka v dosahu do 300 m (v Závislosti na způsob, jakým budete držet Dálkový Vysílač, dosah se může lišit). Na stisk tlačítka, Dálkový Vysílač vyšle signál, který aktivuje Přijímač Límec. Pomocí Dálkového Trenér důsledně a správně, moc špatné chování, že váš mazlíček vykazuje mohou být opraveny nebo nějaké základní poslušnost příkazy mohou být vyučovány.

Hlavní Funkce: 100 úrovní electronic-shock/vibrační pro různé podmínky, silný statický impuls může proniknout vlasy pet a tkaniny v rámci 6mm tlusté. Je zbytečné nechat vybíjení bod dotknout kůži pet. Proto je bezpečný pro domácího mazlíčka. Statický impuls může rychle a účinně potlačovat nesprávné skutky pet. S pohybem indukční vypínač v límci přijímače, bude to zapnout/vypnout automaticky, aby se ušetřila energie. Pohodlí snadný-k-číst LCD displej ukazuje úroveň stimulace. Více než 3000 různých identifikačních kódů, aby se zabránilo konfliktům s jinými e-obojky. Lehký a non-dotěrný límec Pager non-elektrická stimulace Soft límec je pohodlné na nošení. Nejsilnější electronic shock je efektivní pro velké psy Vibrací umožňuje komunikaci se svým psem v jemně 300 metrů od kontroly(na čerstvém vzduchu a ne radiový signál, rušení) Vhodné pro většinu druh psa od 10 kg do 120 kg. Přijímač Napájení : 2* AAA Baterie (Není Součástí balení) Dálkové ovládání Napájení: 2* 4LR44/6V Baterie (Není Součástí balení)

Upozornění: nemáme nabízíme vám barevné box balení, vítejte na nákup . Prosím, nainstalujte baterie pro přijímač a dálkový ovladač za prvé, a pak zapněte přístroj, stiskněte tlačítko na dálkovém ovladači, přijímač se bude třást a vydávat zvuky.

Obsah Balení: 1* Výcvik Psů Zařízení Přijímače(Baterie Není Součástí Balení) 1* Dálkové Ovládání 1* Pes Opasek 1 Balení Kontaktních Dílů 1* Manuální

Štítky: tonneau, sphynx, dvojitý popruh výcvik psa, abt, krk školení popruh, svitshot, gronkowski, velký výcvik psa popruh, tkaniny pes popruh, fitness trénink popruh.

Parametry

Název Modelu Chování Psa Výcvikový Obojek
Rozsah 300m
Číslo Modelu JP998DA
Aplikace Pro 1 psa
Materiál Plastové
Typ Psi
Značka JANPET
Metody Vibrace, statické šok a pípnutí
Typ Položky Školení Obojky

Napsat recenzi

JANPET Základní Výcvikový Obojek ŠTĚNĚ Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí ZVÍŘATA Školení Obojky

JANPET Základní Výcvikový Obojek ŠTĚNĚ Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí ZVÍŘATA Školení Obojky

JANPET Základní Výcvikový Obojek 998D Psa Elektrický Obojek 300m Vzdálené domácí MAZLÍČKY Systém Školení Trenér Obojky Vážený Zákazníku: Věnovat Pozornost zde: balíček nezahrnuje baterie uvnitř. Protože je obtížné,

Související produkty: