1/2/3/4 Sedačková Stretch Židle Pohovka Kryty Kryt na Gauč Elastický Potah Protector pro Obývací Pokoj Gauč Kryt

1/2/3/4 Sedačková Stretch Židle Pohovka Kryty Kryt na Gauč Elastický Potah Protector pro Obývací Pokoj Gauč Kryt

Nový produkt

672.43 Kč

960.62 Kč

-30%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti: 1. Vybrané kvalitní tkaniny,pohovka a pohodlné,vysoce elastické,prodyšné,trvanlivé 2. Je vyrobena ze strečového materiálu,perfektně se hodí pro většinu pohovka 3. Reaktivní tisk barvení technologie,zdravé a šetrné k životnímu prostředí,není snadné slábnout 4. Snadná instalace a splitu,jen kryt na pohovce, a vložte pěnu do barů pohovka mezera,proměnit vaši starou pohovku v nový za pár minut. 5. Chraňte svůj pohovku od skvrny,pet vlasy,poškození a prachu 6. K dispozici v 4sizes,mnoho barev volitelné 7. Vhodné pro domov,hotel a kanceláře a třeba pohovku umístit Specifikace: Značka:Housmife Materiál:92% Polyester + 8% Spandex Vzor:Modern Velikost: jednomístná rozkládací obálka: vhodné pro velikost pohovka 90-140 cm Double-sedačka rozkládací obálka: vhodné pro velikost pohovka 145-185 cm třímístná pohovka kryt: vhodné pro velikost pohovka 190-230 cm Čtyř-sedačka rozkládací obálka: vhodné pro velikost pohovka 235-300 cm Použitelné pohovka: Armless pohovka,Loketní opěrka pohovka, L-tvaru pohovka, Sekční Pohovka Prosím, změřit své pohovka zahrnují loketní opěrka,pak vybrat velikost,pokud nechcete měřit,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. Balení Obsahuje:1ks sofa kryt Poznámka:Výrobek je pouze 1ks pohovka kryt, a to včetně povlečení.(Jednotková cena je pouze za 1ks pohovka kryt,neobsahuje povlak na polštář či jiné doplňky,pokud chcete, povlak na polštář,musíte si je objednat zvlášť.) Vezměte Prosím Na Vědomí: 1. Tato pohovka vztahuje na pohovku, která tam je mezera,mezi sedadlo s opěradlem a loketní opěrka.(Prosím, ujistěte se, že vaše pohovka má hluboké mezery, aby skluzu pěny bary před nákupem.Naše pohovka kryt není vhodný pro pohovky s mělké mezery.) 2. Prosím, změřte si pohovku zahrnují loketní opěrka,pak vybrat velikost,pokud nechcete měřit,pohovka krytí bude menší než vaše pohovka. 3. Ruční měření, 1-3cm chyba je přípustné,různé země mají různé velikosti,prosím, zkontrolujte si to, než si koupit. 4. Vzhledem k dlouhé vzdálenosti, dopravní problém,produkt bude trochu složit,to možná není tak ploché jako obrázek ,ale dávka nemá vliv na používání. 5. Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory,obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky.Můžeme zaručit, že vzor je stejný, jak je znázorněno na fotografiích. Který z nich si nemůže vybrat z barevné tlačítko,prosím, kontaktujte nás.

Doprava a Vrácení

1. Spokojenost zákazníka je náš nejvyšší cíl. Věříme, že naše položky jsou tak vynikající. Všechny výrobky jsou kvalitní kontrolovány. Jsou nové a v dobrém stavu při dodání našim zákazníkům. Jsme přesvědčeni, že budete spokojeni s Nákupem. 2. Pokud výrobek je vadný, nebo poškození při příjezdu, nebo špatný produkt odeslány, prosím, kontaktujte nás ihned. Vrací přijímány do 14 dnů od doručení datum a položka musí být v původní nový stav, není opotřebovaný nebo falšovány s připojené tagy & wrap. Jinak řešení je konečné. Zpáteční lodní dopravy musí být zaplacena kupujícím. 3. Prosím, kontaktujte nás první, pokud máte nějaké problémy/otázky/obavy. Budeme rádi, aby vyřešila veškeré otázky, které mohou mít v srdečné a přátelské způsobem. 4. Vážíme si vaší Pozitivní zpětnou Vazbu, a budeme dělat totéž na oplátku. Nenechávejte negativní zpětnou vazbu, aniž by nejprve komunikaci s námi. Prosím, dovolte max 2 pracovní dny pro nás odpověď.

Štítky: pohovka kryty pro obývací pokoj nastavit sedadlo, slipperfect pohovka kryt, 3 sedačková pohovka kryt, 3 sedačková pohovka kryt, povlak na polštář slunečnice, gauč zábal, kryt pohovka, kryt pohovka vodotěsné, nepromokavá prošívaná pohovka kryty pro psy, domácí zvířata, děti, 2 sedačková pohovka kryt.

Parametry

Materiál Polyester / Bavlna
Styl Moderní
Použitelné Pohovka Sekční Pohovka
vzor Plain Barvené
Značka NoEnName_Null
Vzor Typu Solidní
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu D056
Výroba Pohovka Kryt

Napsat recenzi

1/2/3/4 Sedačková Stretch Židle Pohovka Kryty Kryt na Gauč Elastický Potah Protector pro Obývací Pokoj Gauč Kryt

1/2/3/4 Sedačková Stretch Židle Pohovka Kryty Kryt na Gauč Elastický Potah Protector pro Obývací Pokoj Gauč Kryt

Vlastnosti: 1. Vybrané kvalitní tkaniny,pohovka a pohodlné,vysoce elastické,prodyšné,trvanlivé 2. Je vyrobena ze strečového materiálu,perfektně se hodí pro většinu pohovka 3. Reaktivní tisk barvení technologie,zdravé a šetrné k životnímu

Související produkty: