Mini Hot Shoe Stojí Kamera Monitor Mount 180 ° Tilt Arm Držák Horní Rotace 360 Stupňů Základní Rotace Adaptér Držák

Mini Hot Shoe Stojí Kamera Monitor Mount 180 ° Tilt Arm Držák Horní Rotace 360 Stupňů Základní Rotace Adaptér Držák

Nový produkt

247.88 Kč

260.83 Kč

-4%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Vlastnosti: S 1/4 palce šroub na horní, může být použit pro připojení různých typů mikrofonů, video světel a tak dále. S 1/4 palce otvor pro šroub na základně, dobrý kontakt výkonu pro stativy, monopod a tak dále. Včetně mini klíče v balíčku, může být použit k nastavení úhlu pomocí, 180° otočný. Vyroben z vysoce kvalitní hliníkové slitiny materiálu, povrch přijímá anti-oxidační ošetření, více stabilní a trvanlivé. Další twist lock design, více pohodlné nainstalovat a odstranit, anti-skluzu gumovou podložku, aby se vaše střelba zařízení v bezpečí. Mini hot shoe držák čistá hmotnost pouze 45g, super lehký a přenosný. Specifikace: Značka: MINIFOCUS Barva: Černá Materiál: Hliníkové Slitiny Šroub(nahoře): 1/4 Otvor pro Šroub(base): 1/4 Sexy Boty Vhodné: Pro mikrofon, LED video světlo, stativ, monopod,atd. Položka Velikost: 4 * 2.7 * 1.8 cm / 1.6 * 1.1 * 0.7 v Položka Hmotnost: 45 g / 1.6 oz Balení Seznam: 1 * Míč Hlavou 1 * Klíč Poznámka: Pouze mini kulovou a klíče jsou v ceně. Položka Obrázky MINIFOCUS® 360 Degress Základní Rotace Jak Opravit do Správné polohy? 1. Celkem 3xM3 Uzlů na hlavní tělo. 2 na bocích, 1 na prostřední část. 2.Pomocí přiloženého imbusového klíče pro nastavení a pevné teplé boty do pohodlné pozice Pohodlí Prohlížení anděly, můžete vždy najít pohodlné pozorovací úhly z monitorů. Základna otáčení o 360 stupňů,přední pohled, zadní pohled, pohled z boku.

Doporučené Produkty MINIFOCUS® Podmínky dodávky MINIFOCUS® Oteplování Tipy, doufáme, že dorazí včas,ale protože to je mezinárodní dodávka,dodací lhůta bude velmi záleželo na kurýrní společnost a místní zvyky/cla Jsme nemohli kontrolovat špatné počasí nebo celní odbavení, je-li to vliv na doručování balíků. Pls čekat v trpělivosti. Díky za pochopení. ☑ Přepravní náklady: Klikněte na tlačítko "Doprava a platba" kartu na detailní stránku produktu, a uvidíte dodací údaje. Si můžete spočítat přepravní náklady zadáním požadované informace. ☑ Pokud máte nějaký zvláštní požadavek, když umístíte objednávku,prosím, zanechte nám zprávu, Děkuji! ☑ Budeme být založena na aktuální situaci, vybrat většina rozumný způsob logistiky. ☑ Času na cestě: doba přepravy se liší s různými způsoby dopravy, Všechny balíčky lze sledovat on-line. ☑ Položka Doba Zpracování: doba zpracování pro konkrétní pořadí se liší podle typu produktu a stavu populací. Většinou, doba zpracování může být 2 až 15 pracovních dnů. ☑ Máme mnoho zkušeností na vlastní poplatek.Pls řekněte nám, co je nejlepší cena pro deklarování hodnoty na faktuře tak,že můžete vyhnout platit vysoké daně Spokojenost Zákazníků MINIFOCUS®, Prosím neváhejte a kontaktujte nás, pokud máte jakékoliv dotazy nebo obavy před nebo po vašem nákupu. Zavázali jsme se k vaší 100% spokojenosti. Zpětná vazba MINIFOCUS®, Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Díky!

Štítky: feelworld, 360 kamera stupeň, držák monitoru, profesionální fotoaparát ruku, 40 prodlužovací rameno, monitor podporu, 3d rotační stojan, minifocus hodinky, tv monitor stand, podstavec monitoru.

Parametry

Balíček Ano
Kompatibilní Magic Arm Kulovou Sáněk 1/4" Šroub Mount
Značka MINIFOCUS
Mount 1/4"
Název Položky Hot Shoe Držák Monitoru Držák
Číslo Modelu monitor hot shoe mount
Typ Položky Hot Shoe Nastavitelný Držák
Použití Pro mikrofon, LED video světlo, stativ monopod atd.
Funkce Monitor Držák Mount Arm Hot Shoe Adaptér
barva černá
Vhodné Monitor hot shoe adaptér

Napsat recenzi

Mini Hot Shoe Stojí Kamera Monitor Mount 180 ° Tilt Arm Držák Horní Rotace 360 Stupňů Základní Rotace Adaptér Držák

Mini Hot Shoe Stojí Kamera Monitor Mount 180 ° Tilt Arm Držák Horní Rotace 360 Stupňů Základní Rotace Adaptér Držák

Vlastnosti: S 1/4 palce šroub na horní, může být použit pro připojení různých typů mikrofonů, video světel a tak dále. S 1/4 palce otvor pro šroub na základně, dobrý kontakt výkonu pro stativy, monopod a tak dále. Včetně mini klíče

Související produkty: