205Pcs Přátelé Stavební Bloky, Sady Girls Dream Ice Cream Shop Model Cihly Vzdělávací Hračky Pro Děti

205Pcs Přátelé Stavební Bloky, Sady Girls Dream Ice Cream Shop Model Cihly Vzdělávací Hračky Pro Děti

Nový produkt

227.21 Kč

445.43 Kč

-48%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Materiál : Prostředí, Příjemný materiál Obsah : 205+ks Papíru Instrukce.Certifikát: ABS / CE, CCC, EN71 Balení : Bez originální barevné krabici,budeme používat PE nebo bublina tašky na balení to dobře a chránit ji.Neboj.

OBRÁZEK PRODUKTU

MŮŽETE TAKÉ RÁD

1)přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru. 2)Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky. 3)Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1)na celém Světě Dopravu (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO) 2)Objednávky zpracovány včas po ověření platby. 3)My jen loď na potvrzené objednávky adres.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu. 4)uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci. 5)SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích.Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny. 6)Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí.Naším cílem je spokojenost zákazníka! 7)Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání. 8)Doba Dodání:

1)máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU.Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY!Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu. 2)Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#. 3)My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz.NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní. 4)Budeme mít všechny přepravní náklady, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

Štítky: přítel lego, blok stavět, citi lego, cihla letadlo, letiště lego, klasické lego, sluban cihly, sluban 2. světové války, sluban tank, sluban army.

Parametry

Funkce 1 Vzdělávací Hračky
místo původu Číny ( Cheng Hai )
Pohlaví Unisex
Varování Zamezování Nebezpečí, Není vhodné pro děti 3 roky vyhodit
Věkové Rozmezí > 6 let
Funkce 2 model sestavy
Značka SLUBAN
Certifikace CE FCC ROHS
Typ Bloky
Číslo Modelu B0525
Materiál Plastové
Funkce DIY Stavební Bloky

Napsat recenzi

205Pcs Přátelé Stavební Bloky, Sady Girls Dream Ice Cream Shop Model Cihly Vzdělávací Hračky Pro Děti

205Pcs Přátelé Stavební Bloky, Sady Girls Dream Ice Cream Shop Model Cihly Vzdělávací Hračky Pro Děti

Materiál : Prostředí, Příjemný materiál Obsah : 205+ks Papíru Instrukce.Certifikát: ABS / CE, CCC, EN71 Balení : Bez originální barevné krabici,budeme používat PE nebo bublina tašky na balení to dobře a chránit ji.Neboj. OBRÁZEK

Související produkty: