Tarot-rc Originální Drone Příslušenství Diy Tarot Iron Man 650 Sport 680pro Fy680 Zatahovací podvozek Díly, Plastové T Monut

Tarot-rc Originální Drone Příslušenství Diy Tarot Iron Man 650 Sport 680pro Fy680 Zatahovací podvozek Díly, Plastové T Monut

Nový produkt

122.17 Kč

134.28 Kč

-9%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Používáme www.eldomplus.cz standardní doprava Bezpečně a rychle Veškeré balíček může sledování.balíček ztratil, můžete náhrady a Nároku škodám !

1, aby obrázek (samozřejmě, pokud se vám to líbí).Můžete mi dát nějaké rozkazy

Popis produktu:

A. Vhodné pro fy650 / fy680 skládací podvozek (tl68b11)

A. Horizontální průměr trubky: 10mm

Specifikace

A. 16mm T rám skládací podvozek X2

Pokud budete potřebovat další Příslušenství pro tarot drone rámu, prosím, přejděte na obrázek foukal(tam mají část seznamu a produktu odkaz Navigace pro mého zákazníka)

Klikněte na kategorii, vstup níže najít další produkty, které potřebujete

1. Přijímáme Alipay, Západní Unie, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány prostřednictvím bezpečné platební procesory.

2, pokud nemůžete pokladně okamžitě po skončení aukce, prosím, počkejte několik minut, a pak se znovu platby musí být dokončena do 3 dnů.

3, obdržíme platbu do 3 pracovních dnů po dodání.Budeme odeslat jej do svého odchodu adresu, prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná.Pokud chcete změnit adresu, prosím, kontaktujte nás.

1. Globální lodní doprava. (s výjimkou některých zemí a APO / FPO)

2. Zpracování objednávky po zaplacení.

Tři.Můžeme jen potvrdit objednávku.Vaše objednávka adresa musí odpovídat vaší dodací adresu.

4. Zobrazený obraz není skutečný projekt, pouze pro referenci.

5. Služba tranzitní čas je poskytl dopravce, s výjimkou víkendů a svátků.Tranzitní doba se může lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud neobdržíme platbu do 30 dnů od doručení, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovat zásilky a dostat zpět k vám co nejdříve.Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k rozdílům v stav zásob a čas, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dní na nás obrátit a vrátit je do 30 dnů od data.Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, to je považováno za použité a my nebude problém náhradu nebo výměnu.Není výjimkou!

2. Všechny výnosy musí být v původním obalu, musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo k nám, k návratu konkrétní důvod, a ty #.

Udržujeme vysoký standard excelence, usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležité, žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat, a pak nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit vaše obavy.

Pokud neznáme tyto problémy, nebudeme moci řešit!

Jak nás kontaktovat:

Máte-li jakékoli dotazy týkající se této položky, prosím, dejte mi zprávu, nebo "kontakty" pomocí horním menu této stránky.Děkuji

Štítky: led tarot 650, mosaz trx4, tarot gimbal hdmi, t iron man, žehlička parní, tarot iron man 650 sport, velké zasouvá rc, paluby tarot, legoe iron man, tarot sport.

Parametry

Použití Vozidla A Dálkové Ovládání Hračky
Dálkové Ovládání Periferní Zařízení/Zařízení Serva
Značka TAROT-RC
Rozvor Šrouby
Materiál Plastové
Číslo Modelu 650
RC Díly A Accs Podvozek
Technické parametry KV1100
Upgrade Díly/Příslušenství Adaptér
Původ KN(Původu)
Množství 2
Čtyři-Pohon kola Atributy Montáž
Nástroj Dodávky Sestava Kategorie
Plast Typ ABS
Pro Typ Vozidla Vrtulníky

Napsat recenzi

Tarot-rc Originální Drone Příslušenství Diy Tarot Iron Man 650 Sport 680pro Fy680 Zatahovací podvozek Díly, Plastové T Monut

Tarot-rc Originální Drone Příslušenství Diy Tarot Iron Man 650 Sport 680pro Fy680 Zatahovací podvozek Díly, Plastové T Monut

Používáme www.eldomplus.cz standardní doprava Bezpečně a rychle Veškeré balíček může sledování.balíček ztratil, můžete náhrady a Nároku škodám ! 1, aby obrázek (samozřejmě, pokud se vám to líbí).Můžete mi dát nějaké

Související produkty: