380Ml USB Dobíjecí Odšťavňovač Mixer 6 Nožů Odšťavňovač Láhev Šálku Šťávy Citrusových Citronu Zeleniny, Ovoce Smoothie Lisy Výstružníky

380Ml USB Dobíjecí Odšťavňovač Mixer 6 Nožů Odšťavňovač Láhev Šálku Šťávy Citrusových Citronu Zeleniny, Ovoce Smoothie Lisy Výstružníky

Nový produkt

83.74 Kč

209.46 Kč

-60%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

380ml 6 Nože Citronové Šťávy Extractor Stroj, Přenosný Potravin Mixér Mixér USB Dobíjecí Odšťavňovač

Funkce:

1. Multi-funkce. S dvě funkce lahví a odšťavňovač. Jeden produkt dvou funkcí, módní, krásné

2. Silný výkon. Zatížení 15000 OT / min rychlost, můžete rychle vyvolat různé ovoce, ovocné šťávy, sojové mléko, mléčný koktejl, rýže vložit

3. Vysoce kvalitní materiály. Ochrana životního prostředí cup kryt, silikonový gel zvedání prsten, vysoká borosilikátového skla, nerezové oceli, čepel, ABS základna jsou vynikající materiál, žádné chemické nebezpečí pro lidské tělo, použití bezpečnosti, buďte ujištěni,

4. Snadno se přenáší. Silikonové výtah prsten design umožňuje, aby se šťáva láhev na jakékoliv místo, sport, výlety, outdoor, piknik

5. S USB nabíjení line, kdykoliv, kdekoliv mohou účtovat, a již nemusí starat o žádná elektřina, domácí, cestovní nezbytnosti

Specifikace:

Barva:Fialová/Zelená/Modrá/Růžová

Víko materiál: potravinářské PP

Pohár tělo materiál: importovány PC

Základní materiál: potravinářské ABS

Materiál čepele: nerezová ocel 304

Motor specifikace:

Bez zatížení: 22000 ot/min (chyba 15%)

Zatížení: 15000 ot/min (chyba 15%)

Pracovní proud: 10-12A

Pracovní napětí: 3.7 V

Kapacita baterie: 2200mAh

Odšťavňování krát: 90 pokaždé, můžete zmáčknout 10 krát

Pohár tělo kapacita: 380ml

Velikost: 240*75*75mm/9.45*2.95*2.95"

Použitelné scénáře: doma, v kanceláři, ve škole, v nemocnici, v přírodě.

Opatření:

1. Pro první použití, prosím, poplatek za 3 hodiny. Šťáva šálek nemůže být používán během procesu nabíjení. Nabíjení power bank, mobilní telefon, konektor a USB počítače.

2. Nakrájejte dužinu na malé kousky, stejně jako je to možné dříve, než odšťavňování, a ujistěte se, že přidat vodu nebo mléko, když odšťavňování.

3. Prosím, zapněte přístroj vzhůru nohama během používání, a třepe čepel nahoru a dolů na 45 stupňů nebo 180 stupňů po spuštění. Nastavte rychlost třepání podle viskozity potravin.

4. Při čištění, ne umístit základnu do vody pro čištění, protože voda může vstoupit do báze a poškození elektronických součástek.

5. Přečtěte si prosím návod pečlivě před použitím tohoto produktu.

Poznámka:

1. Vzhledem k různým sledovat a světelný efekt, skutečnou barvu položky mohou být mírně odlišné od barvy ukázal na fotografii. Děkuji!!!

2. Prosím, dovolte 1-3mm měření odchylka vzhledem k ruční měření.

Balíčky:

1 X Šťáva Stroj

1 X USB Kabel

1. Všechny položky budou dvakrát kontrolovány a dobře zabalené před odesláním. Položky

bude odesláno do 3-7 pracovních dnů poté, co zákazníci zaplatí objednávku. Protože máme tisíce, aby everydays. Musíme zajistit doručení jedné objednávky o jeden řád. Budeme odeslat produkty na vás co NEJDŘÍVE.

2. My jen loď na Potvrzené objednávce adresu.Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší dodací adresu.

3. To obvykle trvá 20-60 pracovních dnů po doručení zásilky na místo určení(pro vzdálené oblasti,to může trvat trochu dlouho).Mezitím,můžete si vybrat DHL Express zkrátit přepravní čas, pokud potřebujete, aby naléhavě.

4. Pokud nechcete dostávat, aby do 60 pracovních dnů,prosím, neváhejte a kontaktujte nás před odjezdem negativní Feeback,budeme dělat naše nejlepší, aby vám pomohl problém vyřešit.

1. Pokud nejste spokojeni s bodem, když jste jej obdrželi,prosím, vrátit, vrátit to do 10 dnů pro výměnu nebo vrácení peněz.Prosím, kontaktujte nás před vrátit.

2. Všechny vrácené zboží musí být v původním obalu a musíte nám poskytnout přepravní sledovací číslo a konkrétní důvod pro návrat.

3. Vrátíme vám plnou peněz,jednoho dne obdržení zboží v původním stavu a obalu, se všemi komponenty a příslušenství patří.

4. Pokud položka je poškozen během přepravy nebo nemůže být normálně používán,prosím, kontaktujte nás reálné fotky zboží a vrátíme vám peníze.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Vaše spokojenost je naší prioritou!

I f jste přijímat objednávky a je v dobrém stavu,byli bychom vděční, pokud byste odejít 5-Hvězdičkový Pozitivní zpětnou Vazbu pro transakce.

Jinak,byli bychom vděční, pokud byste kontaktujte nás před odjezdem 1-Star 3-Hvězdičkový zpětnou Vazbu,budeme mít radost poskytnout uspokojivé řešení.

Štítky: osobní odšťavňovač stroj, odšťavňovač, odšťavňovač citrónu, lemon squeezer, lekue lemon squeezer, ruční šťávy odšťavňovač, hegen láhev mléka, filtr pro odšťavňovač, ruční odšťavňovač, mixér.

Parametry

Způsob, Kterým Se Mini
Nabíjecí Port Tvar KOLO
Materiál Čepele Z Nerezové Oceli
Původ KN(Původu)
Číslo Modelu /
Značka alloet
Rozměry (L x W x H (Cm) 240*75*75mm
Výkon (W) 300W
Certifikace NIC
Kapacita <500ml
Tvar Nabíjecí Port KOLO
Funkce Maso Broušení
Bydlení Materiál Potravinářské ABS

Napsat recenzi

380Ml USB Dobíjecí Odšťavňovač Mixer 6 Nožů Odšťavňovač Láhev Šálku Šťávy Citrusových Citronu Zeleniny, Ovoce Smoothie Lisy Výstružníky

380Ml USB Dobíjecí Odšťavňovač Mixer 6 Nožů Odšťavňovač Láhev Šálku Šťávy Citrusových Citronu Zeleniny, Ovoce Smoothie Lisy Výstružníky

380ml 6 Nože Citronové Šťávy Extractor Stroj, Přenosný Potravin Mixér Mixér USB Dobíjecí Odšťavňovač Funkce: 1. Multi-funkce. S dvě funkce lahví a odšťavňovač. Jeden produkt dvou funkcí, módní, krásné 2. Silný

Související produkty: