Módní Mini Pet Urn Nerezová Ocel Andělská Křídla Kremační Urny přívěsek na Popel Parfém Láhev Ženy Muži

Módní Mini Pet Urn Nerezová Ocel Andělská Křídla Kremační Urny přívěsek na Popel Parfém Láhev Ženy Muži

Nový produkt

118.82 Kč

Hodnocení 

Více informací

produkt Hlavní specifikace/speciální funkce: 1. Vhodné pro prodej, propagaci, osobní použití, a jako suvenýr. 2. Jedinečný design. 3. Přijmout vlastní návrhy.Skvělý dárek pro rodinu a přátele, aby milovat blízké.jednoduchý, ale elegantní design.Obchod drcené květiny, kadeř vlasů, nečistoty nebo písek z památné místo.Silné, Odolné a pohodlné pro každodenní použití.To je skvělý dárek pro rodinu a přátele.Skvělý nápad nosit a být se svými blízkými vám tolik chybí.Materiál: 316 z Nerezové Oceli barva: stříbrná neobsahuje popel Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci.Měření povolena chyba je +/- 1-3 cm.Produkt show: obalu Výrobku:

1. Budeme odeslání vaší objednávky do 1-7 dnů po obdržení potvrzení vaší platby.

2. Balíček může zpoždění, když v některých důležitých festival(například: Jaro a Vánoce den, Čínské Národní den) nebo přírodní katastrofy (například: sopečné exploze, hustá mlha a tak dále) a Poštovní stávka .Takže Prosím, kontaktujte nás, pokud se nemůžete dostat položky po 60 dnech.Doufám, že můžete pochopit!Naše Továrna show:

Naše Služby :

Vážení kupující, garantujeme vám nulové riziko nákupu zkušenosti zde.Z jakýchkoli důvodů nejste spokojeni s příkazy, prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu nebo otevřít spor.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém pro vás.Děkuji!!! 1. Problémy kvality: Pokud výrobky nejsou stejné, jako náš popis nebo zlomený v tranzitu, prosím, vzít jasně fotografií do 7 dnů poté, co jste obdrželi, a posílat fotografie v pořadí zprávy.Budeme poskytovat náhradu nebo výměnu poté, co jsme potvrdit. 2. Jakýchkoli jiných důvodů: z jakýchkoli důvodů jste don ' t jako produkty, prosím, kontaktujte nás, do 7 dnů po obdržení objednávky, prosím, ujistěte se, že produkty jsou v původním stavu a provedení přepravní náklady sami.Budeme poskytovat náhradu nebo výměnu poté, co jsme obdrželi vrátit produkty.Zpětná vazba: Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité.Pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, budeme velmi si toho vážím, když si dejte nám pět hvězdiček zpětnou vazbu.Zároveň prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální (3-4star) nebo negativní (1-2 hvězdy), zpětná vazba, prosím, věř v nás, může být problém vyřešen konečně.Kontaktujte nás: můžete nás kontaktovat zanecháním zprávy na www.eldomplus.cz nebo e-mailem nám, budeme reagovat e-maily do 24 hodin.

Štítky: urna, malá urna, kabel řetěz šperky, mini urny, ženy vůní kolínské, muži náhrdelník, angel náhrdelník, kov, pet urny, angel wing, roztomilý anděl parfém.

Parametry

Kompatibilita Všechny Kompatibilní
Jemné nebo Móda Módní
Typ Položky Náhrdelníky
Číslo Modelu misyou052541
Typ Řetězec Odkaz Řetěz
Materiál Z Nerezové Oceli
Kvalitní Vysoce Kvalitní
Styl vintage
Je to přizpůsobené Ano
Tvar\vzor Peří
Způsob Prodeje Továrny Přímé
Kovy Typ Thajské Stříbro
Pohlaví Unisex
místo původu DongGuan, Čína(Pevnina)
Hmotnost 13-18g
Užitečné drcené květiny/pramínek vlasů/nebo špína/písek/ od památné místo
Velikost Přívěsku 12*38 mm
Náhrdelník Typ Moc Náhrdelníky
Funkce Suvenýr
Přizpůsobení Logo/Obrázek/název/Design

Napsat recenzi

Módní Mini Pet Urn Nerezová Ocel Andělská Křídla Kremační Urny přívěsek na Popel Parfém Láhev Ženy Muži

Módní Mini Pet Urn Nerezová Ocel Andělská Křídla Kremační Urny přívěsek na Popel Parfém Láhev Ženy Muži

produkt Hlavní specifikace/speciální funkce: 1. Vhodné pro prodej, propagaci, osobní použití, a jako suvenýr. 2. Jedinečný design. 3. Přijmout vlastní návrhy.Skvělý dárek pro rodinu a přátele, aby milovat blízké.jednoduchý, ale elegantní

Související produkty: