Lesní Zvíře Žirafa, Opice, Sova, Ježek, Králík Strom Školky Samolepka na Zeď Tapety DIY Plakát Odnímatelné Umění Zeď Obtisk Dítě

Lesní Zvíře Žirafa, Opice, Sova, Ježek, Králík Strom Školky Samolepka na Zeď Tapety DIY Plakát Odnímatelné Umění Zeď Obtisk Dítě

Nový produkt

197.34 Kč

256.23 Kč

-22%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Podrobnosti O Produktu

*Jméno: Opice Strom Samolepka Na Zeď

*Materiál: PVC

*Délka: 90*30CM

*Hmotnost: 190G

*Seznam balíčků: 1* opice strom samolepka na zeď

Vlastnosti Produktu

1. 100% nová samolepka na zeď.

2. Vhodné pro jakýkoliv hladký, čistý a suchý zdi, dlaždice, sklo, nábytek, atd., ne pro špinavý nebo drsný povrch.

3. Movitý a kreativní.Vyměnitelné, vodotěsné, oboustranně viditelný vzor; zelená samolepka na zeď.

4. DIY produkty řady jsou kompaktní velikosti, můžete použít neomezený kreativitu, volně uspořádat tvaru a polohy, žirafa, opice, sova, ježek, zajíc, školka a další vzory mohou přidat dotek zábavy do místnosti.

5. Z odnímatelné samolepicí pvc materiál, non-toxické a nikdy poškození zdi, používané v ložnice, obývací pokoj, herní pokoj, dětský pokoj a domácí dekorace.

6. Snadno použitelná, odnímatelná, odolné, tlaku odolné, odolné proti nárazu, odolný proti vlhkosti.

Poznámky

1. Prosím, nechte trochu chyba vzhledem k ruční měření.prosím, ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku.

2. Všechny fotky prošly profesionální barevné korekce.Nicméně, vzhledem k různým okolního světla a zobrazení různých nastavení zařízení, tam může být nějaká odchylka mezi obrázky uvidíte a samotné objekty.Prosím pochopit.

3. Data se měří ručně, což může mít nějakou odchylku, ale nebude mít vliv na použití.

* 1. Přijímáme Alipay, West Union, TT.Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

*2. Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

*3. Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

Položky jsou dodávány do 3 pracovních dnů až po úplném zaplacení je vyřešena.Pokud se nemůžete dostat vaše položky v čase, prosím, kontaktujte nás nejprve jsme wil kontrolovat a řešit to pro vás brzy.Odpovíme vám váš mail do 24 hodin normálně.někdy mají trochu zpoždění v důsledku víkend nebo dovolenou.Pokud se nemůžete dostat náš mail po 48 hodinách, zkontrolujte prosím spam nebo se obraťte na nás s dalšími mailovou adresu.

Návrat :

Pokud položka DOA(Mrtvý Příjezdu), Může Kupující vrátit do 14 Dnů, Budeme jej Nahradit Novou položku poté, co obdržíme DOA položky.Prosím, Kontaktujte nás Před poslal zboží zpět.

Záruka :

Všechny položky je Dodáván s Základní 3 Měsíce Prodávající Záruku, pokud položka je vadný v 3 Měsíce, nabízíme náhradní bez extra Nabíječka(včetně poštovného za poplatek)Po obdržení Vadné položky.

Pokud položka Vadná po 3 Měsíce, Kupující může ještě poslat zpátky, Budeme vás kontaktovat dodavatele nebo Manufaktury pro Záruku.Kupující Může Potřebovat zaplatit Expediční poplatek Za odeslání nahrazuje položku.

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka!Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: rock tapety samolepka, dávkové samolepky na zeď, zeď tisk samolepek, opice tapety, muaythai, ježek, michael plakát, emojis opice tapety na plochu, samolepky na zeď s horolezci, plakát na zeď.

Parametry

Scénáře ZEĎ
vzor Nálepka Na Zeď Letadlo
Specifikace Single-piece Package
Téma Zvíře
Styl Kreslený
Původ KN(Původu)
Materiál PVC
Číslo Modelu WW567
Klasifikace Na Zdi

Napsat recenzi

Lesní Zvíře Žirafa, Opice, Sova, Ježek, Králík Strom Školky Samolepka na Zeď Tapety DIY Plakát Odnímatelné Umění Zeď Obtisk Dítě

Lesní Zvíře Žirafa, Opice, Sova, Ježek, Králík Strom Školky Samolepka na Zeď Tapety DIY Plakát Odnímatelné Umění Zeď Obtisk Dítě

Podrobnosti O Produktu *Jméno: Opice Strom Samolepka Na Zeď *Materiál: PVC *Délka: 90*30CM *Hmotnost: 190G *Seznam balíčků: 1* opice strom samolepka na zeď Vlastnosti Produktu 1. 100% nová samolepka

Související produkty: