Klasické AMERICKÉ Bojové Army Styl Gi Boonie Bush Jungle Klobouk Slunce Rybaření Cap Muži Ženy Bavlna Ripstop Maskáče Vojenské Kbelík Klobouk

Klasické AMERICKÉ Bojové Army Styl Gi Boonie Bush Jungle Klobouk Slunce Rybaření Cap Muži Ženy Bavlna Ripstop Maskáče Vojenské Kbelík Klobouk

Nový produkt

152.45 Kč

Hodnocení 

Více informací

Máte co do činění podnikání po celém světě s položka dodávány z Číny. Jako zásilková služba je poskytována kurýra, který se liší od vlastní kontroly norem, roční období atd., prosím, neváhejte mě kontaktovat, pokud tranzitní čas je vyšší než vaše očekávání. Prosím berte to v úvahu při skóre své hodnocení pro zadanou dodací lhůty.

Bereme zpětnou vazbu, jak je důležité inspirace v náš rozvoj podnikání. Upřímně doufáme, že si mohl nechat nás pozitivní zpětná vazba, stejně jako 5-hvězdičkový skóre, pokud budete mít nákup pěkný zážitek.

Šťastné přihazování!

Položky Podrobnosti:

Název: Jungle/Bush Klobouky

Materiál: Polybavlna

Obvod hlavy: 58-59cm / 22.8"-23.2"

Průměr: 20 cm / 7.9"

Lano Délka: 58cm / 22.84"

Hmotnost: 72g/2.5 oz

Vlastnosti Produktu:

Unisex čepice, ideální pro různé outdoorové aktivity, jako je táboření, turistika, lov, rybaření atd.

Širokou míru okraj, navržen tak, aby chránit hlavu před sluncem a pískem.

Vyrobeny z vysoce kvalitní poškrábání-odolné a prodyšné bavlněné látky.

4 díry uprostřed klobouku dělá velmi chladné a pohodlné.

Nastavitelná brada upevňovací popruh zajišťuje bezpečné uchycení.

By mohla být snadno složit do kapesní velikosti.

Více barev pro vás vybrat.

Ripstop.

Obsah Balení:

1 x Wide-brim Bush Klobouk Jungle

DŮLEŽITÉ OZNÁMENÍ:

* Pracujeme každý úsilí vyhrát každý kupující je spokojenost. Pokud máte problém s vaším nákupem, prosím, neváhejte a kontaktujte nás za prvé, budeme dělat co nejvíce, aby vyřešit váš problém. Děkuji MOC za vaši laskavou pochopení a spolupráci.

* Jako zásilková služba je poskytována kurýra, který se liší od vlastní kontroly norem, roční období atd., prosím, neváhejte mě kontaktovat, pokud tranzitní čas je vyšší než vaše očekávání.

Přijímáme Podmíněná zde.

Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

Prosím splnit vaši platbu do 7 dnů po aukci končí. Pokud nechcete položku po umístění objednávky, jen neváhejte mě kontaktovat objednávku zrušit.

Vítejte velkoobchod!Doba Dodání:

Položky budou odeslány do 2 pracovních dnů po obdržení vaší platby přes China Post nebo HK Příspěvek, a to obvykle trvá 15-30 pracovních dnů po příjezdu.

Vezměte prosím na vědomí, mezinárodní dodávky je vysoce závislý na Kurýrní Společnost a Místní Zvyky/Cla. Pokud dodací doba je vyšší než vaše očekávání, prosím, neváhejte a kontaktujte mě pro pomoc.

Dodáváme i s DHL, UPS, EMS expresní doprava, ve které budete muset zaplatit navíc expediční poplatek. Kontaktujte mě pro detail poplatky před cílem (telefon NE. je potřeba pro mezinárodní expresní doprava, všimněte si prosím, vaše telefonní číslo. při placení.)

Pozornost:

Prosím, včetně následujících informací s vaší platby:

Vaše celé jméno

Vaše úplné a přesné adresy a poštovního směrovacího čísla

Telefonní číslo (post office vyžaduje, aby zákazníci' telefonní číslo pro mezinárodní dodávky)

Žádost návrat je přijata do 30 dnů poté, co kupující obdrží položku. (Kromě vymyslel poškození nebo nesprávné používání). 100% vrácení peněz-záruka! Prosím, kontaktujte mě pro návrat detaily před odjezdem jakoukoli zpětnou vazbu a nízké DSR skóre, děkuji.

100% spokojenost zaručena, prosím, kontaktujte mě první, pokud nejste spokojeni se svým nákupem.

Mým hlavním cílem je zůstat spokojenost zákazníků v každém z jejich nákupů.

Pokud jste spokojeni s mými službami, prosím, laskavě nech mě pozitivní zpětnou vazbu a 5 skóre DSR. Děkuji moc!!!

Štítky: bush klobouk, klobouk deštník, bojový klobouk, klobouk muže, OCEL, cap, čepice ryba, klobouk soldier, ford bunda, klobouk.

Parametry

Číslo Modelu 00031
Funkce Sluneční clona
Ideální pro Rybaření, Lov, Plážové,
Vzor Typu Tisk
Pohlaví MUŽI
Země/Region Výroba Čína
Velikost One size fits head round
Materiál Polyester

Napsat recenzi

Klasické AMERICKÉ Bojové Army Styl Gi Boonie Bush Jungle Klobouk Slunce Rybaření Cap Muži Ženy Bavlna Ripstop Maskáče Vojenské Kbelík Klobouk

Klasické AMERICKÉ Bojové Army Styl Gi Boonie Bush Jungle Klobouk Slunce Rybaření Cap Muži Ženy Bavlna Ripstop Maskáče Vojenské Kbelík Klobouk

Máte co do činění podnikání po celém světě s položka dodávány z Číny. Jako zásilková služba je poskytována kurýra, který se liší od vlastní kontroly norem, roční období atd., prosím, neváhejte mě kontaktovat, pokud tranzitní

Související produkty: