Kafitt Cyklistika Malý Triatlon Oblek, Dámské Cyklistické Oblečení 2021 Ženy Letní Krátké Kombinéza Set Cyklistické Oblečení Plavat Uniformu

Kafitt Cyklistika Malý Triatlon Oblek, Dámské Cyklistické Oblečení 2021 Ženy Letní Krátké Kombinéza Set Cyklistické Oblečení Plavat Uniformu

Nový produkt

548.18 Kč

1 096.36 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány.

Pro velkoobchodní, můžeme vám nabídnout slevu, a poradit nejlepší způsob dopravy, který trvá jen krátkou dobu, aby se dospělo.Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim zákazníkům přímo a nenechá informace o nás, pokud chcete, a. Zákaznická Sleva Stoupenci Aofly sportovní oblečení bude nabídnuta další slevy.

Popis Produktu

Budete vyniknout v této stylové polstrované dámské triatlon oblek.

• Rychleschnoucí textilie

Inovativní materiál tohoto triatlonu skinsuit absorbuje vlhkost, takže se cítíte v pohodě a svěží.

• Materiál s přidanou roztáhnout

S Lycrou-styl stretchiness v jeho směsové tkaniny, tento tri oblek se pohybuje a ohýbá, jako vy.Materiál objímá vaše tělo pro postava lichotivé účinek, zatímco strečink, kde a kdy budete potřebovat, aby to.

• Krátké rukávy

Rukávy na tomto cyklistika oblek vám efektivní, sportovní vzhled a udržet si v pohodě.

• Gel polstrované šortky

1 kus cyklistika oblek je dodáván s šité v gelové polstrování, aby vás udrží pohodlně v sedle.

• Pohodlí na dlouhé nebo krátké jízdy

Ať už jste se pro uvolněné výlet nebo konkurenční závod, oceníte vycpávky v této one-kus triatlon oblek.Měkké, polstrované vrstvy gelu mezi vámi a sedátko udrží vás pohodlně na silnici.

Výběr velikosti Krásu a styl

Vyberte si z nabídky standout otisky v high-dopad, nebo nenápadné barvy.Tato jízda na kole 1-kus je dodáván v řadě velikostí, takže si můžete najít perfektní fit, v designu, který odráží váš osobní styl.Pokud se vám líbí přiléhavé efekt, můžete si vybrat menší velikost, protože látka je elastická.Manuální měření, chyba může existovat 1-3CM.

Zůstat svěží a napětím

I na intenzivní jízdy, Jeden kus oblek je odvod vlhkosti, materiál rychle schne, pomáhá regulovat vaší tělesnou teplotu.

Stylové a praktické rukávy

Krátké rukávy cyklistika oblek je ideální pro měnící se povětrnostní podmínky na jízdu nebo závod.Na rozdíl od rukávů design, to vám dává, že trochu extra pokrytí, pro teplo během svižné ranních hodin, zatímco udržet vás chladnější v odpoledním slunci.

Self-zamykání zip

Přední zip poskytuje další ventilaci a je snadnější přístup a používání.Tímto způsobem můžete provádět změny rychleji, během cesty, a zároveň mají funkci zámku, který nebude klouzat dolů přirozeně.

Udržujte své náležitosti v dosahu

Šikovný kapsy na zadní straně vám místo pro uložení energetické tyčinky nebo gely.Ať už jste na kole nebo běhu, vaše položky bude zůstat v bezpečí a z cesty, až je budete potřebovat.

-------------------------Zpětná vazba--------------------------

1. Pokud Obdržíte Položku, Je Nepřijatelné Jako Vadné, Nefunkční, Nebo Chybí, Pls Řekněte Nám, Do 3 Dnů Od Doručení. 2. Pokud položka není, jak je popsáno, komunikace dobrá a doprava je rychlá, prosím, dejte nám 5-hvězdy. 3.Pokud jste spokojeni s našimi produkty, vaše 5-hvězdičkový zpětnou vazbu ocení. 4.Pokud nejste spokojeni, prosím kontaktujte nás před odjezdem 1-3-hvězdičkový zpětnou vazbu.Budeme tvrdě pracovat, aby vyřešit problém.

Štítky: triatlon trisuit, island jersey kolo, oblek na triatlon, bianchi ženy cyklistický dres, muži triatlonu, měkké jersey cyklistika, letní muži silniční kolo nosit, fialová cyklistický dres, ironman triatlonové, quick step.

Parametry

Materiál Polyester,Lycra,Spandex
Zip Délka Plné
Původ KN(Původu)
Podpora Drop shipping
Kalhoty Materiál 80% Polyester a 20% Stretch & Spandex
Pohlaví ŽENY
Zpět Dvě kapsy
Velkoobchod Podpora hromadné prodej
Dresy Materiálu 100% Polyester
Sezóna Letní
Rukáv Velikost krátký rukáv
Cyklistika Jersey Pad Styl GEL Prodyšný Pad
Funkce Prodyšné/Rychleschnoucí/Pohodlné/Anti-Pilling
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Typ Jersey Sety
Značka kafitt
Číslo Modelu ženy cyklistika skinsuit
Metod Prodeje Tovární Přímý Prodej

Napsat recenzi

Kafitt Cyklistika Malý Triatlon Oblek, Dámské Cyklistické Oblečení 2021 Ženy Letní Krátké Kombinéza Set Cyklistické Oblečení Plavat Uniformu

Kafitt Cyklistika Malý Triatlon Oblek, Dámské Cyklistické Oblečení 2021 Ženy Letní Krátké Kombinéza Set Cyklistické Oblečení Plavat Uniformu

Velkoobchod a pokles lodní dopravy jsou oba vítány. Pro velkoobchodní, můžeme vám nabídnout slevu, a poradit nejlepší způsob dopravy, který trvá jen krátkou dobu, aby se dospělo.Pro pokles lodní dopravy, můžeme poslat zboží k vašim

Související produkty: