Mengoing Cold Steel 17T Pevnou Čepelí Nůž Long Kraton Rukojeť Lovecký Přežití Nože s ABS Pouzdro

Mengoing Cold Steel 17T Pevnou Čepelí Nůž Long Kraton Rukojeť Lovecký Přežití Nože s ABS Pouzdro

Nový produkt

270.43 Kč

540.87 Kč

-50%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Produktu

Plná délka: 24,5 cm Délka čepele: 9.8 cm Čepel tloušťka: 0.34 cm Čepel šířka: 3 cm Materiál čepele: 5Cr15 oceli Čepel povrchová úprava: Broušení Tvrdost: 58HRC Materiál rukojeti: Long Kraton Čepel pouzdro: ABS Hmotnost: 180g Pokud chcete vědět více o této značce a informace, prosím, neváhejte kontaktujte nás, díky.

FAQ Q:Jak mohu zaplatit za můj nákup? A: akceptujeme následující způsoby platby: cridet karty; moneybooker;T/T;western union. Q:Je nějaká sleva pro hromadné objednávky? A: ano,můžeme vám velkoobchodní ceny. Q:Jsou všechny obrázky skutečné fotografie? A: ano,obrázky, naše produkty jsou 100% reálný záběr. Q:Jak o kvalitě výrobku? A: prosím, nebojte se o kvalitu,Máme profesionální tým kontroly kvality, děláme přesný test na každý produkt, aby se ujistil, že každý zákazník může dostat produkt s vysokou kvalitou. Q:Co když jsem nespokojen s produktem? A: Jakmile jste obdrželi výrobek,co máte problémy,prosím, neváhejte nás kontaktovat,budeme se snažit v našich silách, aby řešitel tvůj problém. PLATBA Vážení zákazníci, přijímáme následující způsoby platby: kreditní karta, moneybookers; T/T; western union. A naši ochranu poskytuje pouze platební způsoby acceped tím, že www.eldomplus.cz platformy. ZÁSILKA Každá položka bude pečlivě zkontrolovat před odesláním, jen koupit s důvěrou O Dodací lhůta: Obvykle Doprava je 15-60 dní. Ale někdy to může mít 5-7 dnů prodlení, pokud splnění špatné počasí nebo přísné vlastní vůle... Doufám, že můžete pochopit, a trpělivě čekat. Budeme sledovat aktuální stav vaší zásilky a udržet v kontaktu s vámi. ZPĚTNÁ vazba Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět.takže vaše spokojenost a pozitivní zpětná vazba je pro nás velmi důležité. Prosím, zanechte pozitivní zpětnou vazbu a 5 hvězdiček, pokud jste spokojeni s našimi položky a služby. Pokud máte nějaký problém o ther objednávky, Prosím, kontaktujte nás před odjezdem zpětnou vazbu nebo otevření sporu na první, a my vám pomůžeme vyřešit to.

Štítky: kapesní taktická vojenská, náhradní nože, hunt, nože lovecký nůž přežití velké, cold steel recon 1 klip, im armádní nůž, přežití nůž muži, cold steel nůž, cold steel, složit nůž.

Parametry

Typ Fixed Blade Nůž
Materiál Rukojeti Plastové
Číslo Modelu Dárek
Značka Mengoing
DIY Dodávky Obrábění kovů
Původ KN(Původu)
Materiál Čepele Z Nerezové Oceli

Napsat recenzi

Mengoing Cold Steel 17T Pevnou Čepelí Nůž Long Kraton Rukojeť Lovecký Přežití Nože s ABS Pouzdro

Mengoing Cold Steel 17T Pevnou Čepelí Nůž Long Kraton Rukojeť Lovecký Přežití Nože s ABS Pouzdro

Popis Produktu Plná délka: 24,5 cm Délka čepele: 9.8 cm Čepel tloušťka: 0.34 cm Čepel šířka: 3 cm Materiál čepele: 5Cr15 oceli Čepel povrchová úprava: Broušení Tvrdost: 58HRC Materiál rukojeti: Long Kraton Čepel pouzdro: ABS Hmotnost:

Související produkty: