Velmi lesk barokní bílá 13*14 mm kasumi pearl náušnice

Velmi lesk barokní bílá 13*14 mm kasumi pearl náušnice

Nový produkt

892.54 Kč

1 189.91 Kč

-24%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis žádné šperkovnici

Většina našich výrobků jsou 100% ručně vyráběné a jedinečné barvy a tvaru.Uvedené fotografie jsou vyobrazení položky, které obdržíte z našeho obchodu. Fotky jsou pořízené skutečné zásoby pod bílými světelnými efekty. Ale produkt se může objevit větší NEBO trochu barvy rozdíl na obrazovce POČÍTAČE, prosím, odkázat na velikost informace v popisu. Barvy se mohou mírně lišit v různých kvůli osvětlení efekt a barvu nastavení každého monitoru.

Zpětnou vazbu podmínky:

pokud jste spokojeni s našimi položky,prosím, nechte mě na pět sart zpětnou vazbu,vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité.pokud máte jakékoli otázky s naší věcí,nejdříve nás prosím kontaktujte a dejte mi nějaký čas řešit vaši otázku.Jsem dobrý prodejce,doufám, že budete mít expleasant zkušenosti v našem obchodě.

Štítky: doa obrázek, kasumi pearl, malé barokní, barokní tailpiece, bang cosplay sen, anime porno, banky barokní, tělo barokní, bang sen, šálky barokní.

Parametry

Číslo Modelu AAA
Boční Kámen Další Natrual materiál
Příležitosti Strana
Hlavní Kámen Pearl
Kovy Typ STŘÍBRNÁ
Náušnice Typ Náušnice
Tvar\vzor Kapka Vody
Styl Klasické
Pohlaví ŽENY
Značka NoEnName_Null
Certifikát Typ Třetí Strany Hodnocení
Jemné nebo Móda V pořádku
Pearl Typ Sladkovodní Perly

Napsat recenzi

Velmi lesk barokní bílá 13*14 mm kasumi pearl náušnice

Velmi lesk barokní bílá 13*14 mm kasumi pearl náušnice

Popis žádné šperkovnici Většina našich výrobků jsou 100% ručně vyráběné a jedinečné barvy a tvaru.Uvedené fotografie jsou vyobrazení položky, které obdržíte z našeho obchodu. Fotky jsou pořízené skutečné zásoby pod bílými

Související produkty: