Co2 válec natáčení 4500PSI paintballové Vzduchové Nádrže Stlačeného Vzduchu Regulátor Výstupního Tlaku 800PSI 5/8"-18UNF

Co2 válec natáčení 4500PSI paintballové Vzduchové Nádrže Stlačeného Vzduchu Regulátor Výstupního Tlaku 800PSI 5/8"-18UNF

Nový produkt

247.88 Kč

295.08 Kč

-15%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

BOZO Paintball Industrial Ltd:

Ahoj, přítel, naše továrna, BOZO Paintball Industrial Ltd, má 8 let v paintball oblasti, jako OEM pro několik slavných výstroj na paintball značky a také ODM jako naše vlastní značky, kvalita bude zajištěna, stejně jako si koupit na místních trzích. Můžete nás kontaktovat na všechny časy pro více podrobnostmi.

Popis produktu :

co2 válec natáčení 4500PSI paintballové Vzduchové Nádrže Stlačeného Vzduchu Regulátor Výstupního Tlaku 800PSI 5/8"-18UNF

4500 PSI HP verze s 800 PSI výstupní tlak,Naše Paintball HP Nádrž Regulátor Standard je gulator pro všechny 4500psi Vysoký Tlak Vzduchu Nádrž.

Regulátor je lehký a snadno re-buildable s vysokým průtokem vzduchu.Vejde většina vašich tanků se závity 5/8"-18UNF.Výstupní závity velikost G1/2-14.

Náklad:

Velmi Důležité: Prosím, kontaktujte nás pro změnu přepravní náklady, pokud si objednáte s mnoha položek, budeme kombinovat přepravní náklady a ušetří náklady!

Obecně řečeno, budeme posílat objednávky China Post Air Mail, a můžete také změnit EMS nebo DHL do některých zemí.

Dodací lhůta: HongKong post air mail je třeba o 10 až 21 pracovních dnů; EMS třeba o 7-15 pracovních dnů; DHL třeba 3-5 pracovních dnů.

Všechny pozemky mohou být sledovány, najdete sledovací číslo na vaši objednávku. Žádné qeustions o přepravní náklady, prosím, neváhejte nás kontaktovat.

Pozornost:

Dovozní cla, daně nejsou zahrnuty do ceny zboží, tento poplatek jsou kupujícího odpovědnost.

Prosím, poraďte se s vlastní kancelář ve vaší zemi, určit, jaké dodatečné náklady budou před nákupem.

V případě, že zásilka má zpoždění poštou, my vám pomůže zjistit důvod, aby bylo rychlejší dodání, ale to není naše chyba, aby bylo uděleno negativní zpětnou vazbu, prosím, na vědomí, že přijímáme pouze pozitivní zpětnou vazbu, pokud se dodací lhůta o naší straně a kvalitní jsou oba v pořádku.

Vaše porozumění je v našich silách, aby se tento obchod dobré služby a dobré produkty.

Kontaktujte nás:

Prosím, neváhejte a kontaktujte nás na lince, nebo zanechat zprávu, dostanete odpověď do 24 hodin. Také, můžete kontaktujte nás pro velkoobchodní podrobnosti, jsme tak jisti, můžete získat konkurenceschopnou cenu.

Návratové Politiky a Služby:

Pokud položka je vadné nebo neodpovídá našemu popisu, slibujeme, že se vrátíme platbu nebo odeslat nové pro vás, upozorněte nás prosím do 7 dnů poté, co jej obdržíte.

Pokud se vám nelíbí produkt, můžete také vrátit nebo vyměnit do 3 dnů, ale budete platit náklady na dopravu.

Budeme poskytovat technickou podporu celou dobu, prosím, neváhejte nás kontaktovat kdykoliv.

Štítky: airsoft zbraň vzduchové pistole co2, kovový, půjčovna kryt vodotěsný, tlak plynu tank, co2, hpa, co2 adaptér, paintball regulátor tester, pcp, stlačený vzduch puška tank, akvarijní co2.

Parametry

Vstupní tlak 4500psi
Výstupní závit G1/2-14
místo původu Guangdong, Čína (Pevninská Část)
Výstupní tlak 800PSI
barva černá
Značka BOZO
Typ Vzduchu Nádrž Regulátor
Specifikace Universal
Číslo Modelu Univerzální
Vstupní závit 5/8"-18UNF

Napsat recenzi

Co2 válec natáčení 4500PSI paintballové Vzduchové Nádrže Stlačeného Vzduchu Regulátor Výstupního Tlaku 800PSI 5/8

Co2 válec natáčení 4500PSI paintballové Vzduchové Nádrže Stlačeného Vzduchu Regulátor Výstupního Tlaku 800PSI 5/8"-18UNF

BOZO Paintball Industrial Ltd: Ahoj, přítel, naše továrna, BOZO Paintball Industrial Ltd, má 8 let v paintball oblasti, jako OEM pro několik slavných výstroj na paintball značky a také ODM jako naše vlastní značky, kvalita bude zajištěna,

Související produkty: