2 Barvy 2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality

2 Barvy 2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality

Nový produkt

166.86 Kč

Hodnocení 

Více informací

2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality

Šířka: 9"(23 cm)

1 lot je pro 2 yardy. 1Yard = 91cm

Pokud si objednáte více partií, myslím, může se pokusit, aby vám poslal nesestříhaný kusu. Nejdelší kus je přibližně 14 metrů dlouhá.

Všechny tkaničky jsou ideální pro spodní prádlo, podprsenky, šaty, panenky, šaty, svatební závoj, změnil umění, couture, kostýmy, šperky, design, povlak na polštář, domácí výzdoba a další projekty si můžete představit.

Omezené zásoby a žádné doplňování. Pokud se vám líbí to, aby to teď. Pro větší množství, prosím, neváhejte convo mi pro vlastní výpis.

O Barva

Vždycky jsem dělat moje nejlepší, aby descibe položku tak přesně, jak je to možné. Všechny obrázky jsou převzaty od sebe, a já si dokonce vzít 15-30 obrázky pro každou položku, a jen několik z nich, které odpovídaly krajky sám nejlepší jsou vybral. Ale co budu dělat, různí lidé mají různé cítí na stejné obrázky prostřednictvím různých monitorech, zejména barvy. Přidat informace o barvě jednotlivých součástí zboží v popisu. Doufám, že to bude mít ty nejlepší pochopení položek .

Noví přijdou téměř každé 1-2 dny. Věřím, že tam určitě bude něco, pefect pro váš projekt. Prosím, podívejte se zpět můj obchod často!

NÁKUPEM VÍCE

Množství nejvíce čalounění je více než 1 skladem. Pokud budete chtít více, prosím, convo mi co nejdříve. Většina lišt může být k dispozici, jakmile je vyprodáno.

NEZAPLACENÉ OBJEDNÁVKY

Prosím, ne místo, aby, pokud si nejste jisti, že chcete mít zboží. Jakmile je objednávka se provádí, prosím, aby platby nebo, dejte mi vědět vaše obavy do 24 hodin. Jinak budu muset relist položky pro ostatní zákazníky.

VELKOOBCHOD

Já velkoobchodní objednávky z nějaké lišty. Prosím convo mi cenu, pokud máte zájem.

DOPRAVA

Vezměte prosím na vědomí, že jsme loď od pondělí do pátku každý týden. Vaše objednávka bude odesláno do 1-3 pracovních dnů(obvykle 1 den). Obvykle to trvá pouze 1-2 týdny k NÁM a 3-5 týdnů do mnoha dalších zemí. Pokud jste ve spěchu a chcete, rychlejší dodání, mohu použít EMS(5-10 dní), DHL(3-5 dnů), Fedex(3-5 dnů) UPS(3-5 dní), aby loď zboží k vám. Ceny se liší podle místa určení a hmotnosti. Prosím convo mi pro další informace a nabízím poradenství v přepravní rychleji a šetří peníze.

VZOREK

Nabízím krajkové vzorky pro ty, kteří mají zájem, ale dosud se rozhodl koupit nějaké konkrétní krajky. Prosím, nechte mi vzkaz ve "zpráva pro prodejce" box, o kterém krajky byste jako vzorek.

Poznámka: vzorky budou odeslány pouze zaplacené objednávky a žádné další expediční poplatek pro vzorky. Pokud je výšivky, krajky, vzorek, navrhuji, abyste koupit nějaké yardů první, jak to může být vyprodáno dříve, než obdržíte vzorky.

ZPĚTNÁ vazba

Opravdu oceňuji váš pozitivní zpětnou vazbu, pokud jste satisfed s vlastní položky. Já se také nechám vás skvělou zpětnou vazbu, po tom. Kdyby náhodou, tam je něco s mým položky, nebo mých služeb nejste spokojeni s, prosím, convo mě před odjezdem jakékoli zpětné vazby. Budu dělat moje nejlepší, aby vyřešit váš problém co nejdříve. Doufám, že bychom mohli mít příjemnou nabídky každý čas!

NÁHRADA

Přijímám vrátí, pokud se vám nelíbí moje položky do 7 dnů od obdržení položky a vrátí vás na původní ceny(původní náklady na dopravu se nevrací). Žádný výnos poplatky jsou odpovědnost kupující. Prosím, ujistěte se, že položky jsou v původním stavu, kdy je dodáván. Pouze v tomto stavu lze akceptovat výnosy.

Díky za návštěvu mého obchodu znovu! Užijte si nakupování teď!

Štítky: zrcadlo chrome prášek, sluchátka telefon m20, jack 35 beats studio, krycí kroužek nubia z17, dlouhý tenký kabát rouška, logo anglické písmena, náhrdelníky nevěsty modrá, japonské afrodiziakum, dlouhé ponožky muticolor.

Parametry

Šířka 23cm
Tkanina Typ Ok
Technics Vyšívané
Funkce Eco-Friendly
Dekorace Krajka
Původ KN(Původu)
Materiál 100% Polyester
Typ Produktu Krajka

Napsat recenzi

2 Barvy 2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality

2 Barvy 2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality

2 Metrů Krajky Trim Květinové Vyšívaný Tyl Krajka 9 Cm Široké Vysoké Kvality Šířka: 9 (23 cm) ​ 1 lot je pro 2 yardy. 1Yard = 91cm Pokud si objednáte více partií, myslím, může se pokusit, aby vám poslal

Související produkty: