LVABC 2019 Spony Ženy Ležérní Čerpadla Kolo Toe Tlusté Sole Kotník Popruh Lolita Boty Pevné Sladké Motýlek Venkovní Samice Jediné Boty

LVABC 2019 Spony Ženy Ležérní Čerpadla Kolo Toe Tlusté Sole Kotník Popruh Lolita Boty Pevné Sladké Motýlek Venkovní Samice Jediné Boty

Nový produkt

626.49 Kč

963.75 Kč

-34%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Když umístíte objednávku ,prosím, věnovat pozornost na následující body ! Pošleme KN velikost.Následujte, prosím, velikost grafu a vaše nohy délka zvolit velikost. Pro příklad,moje noha délka 23.5 cm ,vyberu USA, velikost 6=CN velikost 37. Obvykle jsem se vybrat 1 velikost větší,protože moje noha je trochu široký a tlustý. Milý příteli , Když si objednáte prosím podle vaší nohy délka vybrat NÁS VELIKOST , pokud si nejste jisti, o tom, prosím, sdělte nám vaše délka nohy (NE VAŠE ZEMĚ, VELIKOSTÍ ), takže můžeme rychle navrhnout velikost pro vás ,díky . Pozornost : 1. Tam může být mírně rozdíl v barvě, protože počítače, nastavení monitoru. 2. S rozdílem v měření metodou, prosím, aby 0.2-1.5 cm ve velikosti odchylky (1 cm=0.39 inch).Děkuji vám za pochopení!! 3.Naší velikosti není standardní NÁM velikost, a to je pouze rovná délka nohy! 4.Velikost standard, v různých zemích a různých manufucturers jsou různé, vaše délka nohy je jediným kritériem pro výběr velikosti. Jak měřit? boty velikost 4.5= CN34 = holé nohy patou k patě cca 22 cm, boty velikost 5= CN35 = holé nohy patou k patě cca 22,5 cm, boty velikost 5.5= CN36 = holé nohy paty ke špičce 23 cm, boty velikost 6= CN37 = holé nohy patou k patě 23,5 cm, boty velikost 6.5= CN38 = holé nohy patou k patě 24 cm, boty velikost 7= CN39 = holé nohy patou k patě cca 24,5 cm, boty velikost 7.5= CN40 = holé nohy patou k patě cca 25 cm, boty velikost 8= CN41 = holé nohy patou k patě cca 25,5 cm boty velikost 8.5= CN42 = holé nohy paty ke špičce asi 26 cm, boty velikost 9= CN43 = holé nohy paty až k patě asi 26,5 cm boty velikost 9.5= CN44 = holé nohy patou k patě cca 27 cm, boty velikost 10= CN45 = holé nohy patou k patě cca 27,5 cm boty velikost 10,5= CN46 = holé nohy patou k patě cca 28 cm, boty velikost 11= CN47 = holé nohy patou k patě cca 28.5 cm, boty velikost 11.5= CN48 = holé nohy patou k patě cca 29 cm Poštovné

1:Před odesláním, budeme kontrolovat na výrobku pečlivě!

2:V zájmu usnadnění přepravy ,balení je v plastovém sáčku ,není v krabici !

3:O Rusku Doprava: Prosím, dejte nám vaše celé jméno !

4:obvykle Položky budou odeslány do do 24 hodin poté, co jsme ověřit vaši platbu.

5:s cílem poskytnout vám lepší zážitek z nakupování, Prosím, vyberte preferovaný způsob dopravy, před objednáním, to trvá 20~60 pracovních dnů po příjezdu do Letecké Pošty, obvykle a trvá 16~35 pracovních dnů od www.eldomplus.cz Standard.

Závazek doba dodání do 60 dnů,Brazílie 90 dnů.

6:Někdy by to být delší, protože špatné počasí, ztráta času při celním odbavení. Tak prosím, trpělivě čekat, když nemáte obdrží položku na čase. Pokud nechcete dostávat tem do třiceti dnů, prosím, kontaktujte nás, a pak já vám pomůže sledovat to.

Návrat Politiky

Pouze vadný výrobek bude nabídnuta výměna.

Kontaktujte Nás

1:Pokud máte jakékoli dotazy nebo potřebujete jakoukoli pomoc, prosím, neváhejte nás kontaktovat! Děkuji!!!

2:snažíme reagovat tak rychle, jak je to možné.ale prosím, aby zpoždění odezvy pro non~podnikání. budeme rádi, odpovědět na jakékoliv dotazy můžete mít, tak prosím neváhejte mě kontaktovat.

Děkuji vám za vaši podporu !

FAQ

Q:existuje nějaký sledovací Číslo pro můj bod?

A: Ano, jsme loď každou objednávku s jejich Sledovací Číslo, a můžete zobrazit zásilky staus na odpovídající webové stránky.

Q:jsem prodejce,chtěl bych si koupit mnoho kusů zboží, co je velkoobchodní ceny?

A: Ahoj,díky za váš dotaz, pokud by jste chtěli koupit velké množství, prosím, pošlete e-mail na nás, dáme vám nejlepší cenu, díky!

Zpětná vazba

1:Vaše Zpětná vazba je opravdu pro nás důležité, věnujte prosím několik sekund opustit velkou zpětnou vazbu, pokud jste spokojeni s našimi produkty a služby, děkuji moc !!

2:Jsme vždy poskytovat vynikající kvality. Zvýhodněné ceny nejvíce včasné služby.100% spokojenost.

3: Prosím, kontaktujte nás před odjezdem neutrální(3 hvězdičky) nebo negativní(1~2 hvězdičky) zpětnou vazbu.Budeme se snažit v našich silách vyřešit problém a nechat vám šťastný nákupní nálada zde. Děkuji!!!

Kupující ukázat

Pokud se vám líbí náš produkt, můžete ukázat své fotografie v zpětné vazby~

Budeme vás kontaktovat, a pak se ukázat své fotografie na produktu domovskou stránku ^_^!

Štítky: dámské čerpadla popruhy, fáze šaty boty, mary jane boty pro ženy, velikost 40, boty pro ženy ploché špičaté sandály, dámské lodičky, mary jane boty pro batole, dámské stříbrné lodičky, dámské office čerpadla, špičaté kovové tip toe šaty boty pro muže, dámské čerpadla kotník.

Parametry

Typ Closure Spony Popruh
Typ Pata Čtvercový podpatek
Stélka Materiál PU
Čerpadlo Typ Mary Janes
Podšívka Materiál PU
Horní Materiál PU
Módní Prvek Motýl uzel
Číslo Modelu E05
is_handmade Ano
S Platformách No
Typ Položky Čerpadla
Sezóna Jaro/Podzim
Toe Tvar Round Toe
Výška Podpatku Med (3cm-5cm)
Fit Hodí věrný velikosti, vezměte si normální velikost
Styl sladké
Značka Teng Dosahu
Podešev Materiál Gumové
Pohlaví ŽENY
Příležitosti Ležérní

Napsat recenzi

LVABC 2019 Spony Ženy Ležérní Čerpadla Kolo Toe Tlusté Sole Kotník Popruh Lolita Boty Pevné Sladké Motýlek Venkovní Samice Jediné Boty

LVABC 2019 Spony Ženy Ležérní Čerpadla Kolo Toe Tlusté Sole Kotník Popruh Lolita Boty Pevné Sladké Motýlek Venkovní Samice Jediné Boty

Když umístíte objednávku ,prosím, věnovat pozornost na následující body ! Pošleme KN velikost.Následujte, prosím, velikost grafu a vaše nohy délka zvolit velikost. Pro příklad,moje noha délka 23.5 cm ,vyberu USA, velikost 6=CN velikost 37.

Související produkty: