Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce

Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce

Nový produkt

295.29 Kč

454.41 Kč

-35%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce

Aqara čidlo teploty a vlhkosti monitoruje a zaznamenává vnitřní teplotu, vlhkost a atmosférický tlak v reálném čase. Aktuální a historická data se zobrazí v APLIKACI. To může také vyvolat další inteligentní příslušenství pro automatizaci vaší domácnosti.

Vlastnosti:

Monitorování v reálném čase z domova teploty a změny vlhkosti a atmosférického tlaku.

Váš telefon bude upozorněni, když teplota ve vaší domácnosti je ven z vašeho pohodlí zóny.

Mijia APLIKACE, můžete také zkontrolovat aktuální teplotu, vlhkost a tlak dat a historických změn křivky kdykoliv a kdekoliv.

Inteligentní vazby pro zlepšení vnitřní teploty a vlhkosti vzduchu.(Když teplota a vlhkost vzduchu v domácnosti odchýlit od úrovně komfortu, vnitřní teplota může být automaticky upravena klimatizace partnera;je vybaven inteligentní zásuvky a další připojený zvlhčovač nebo jiných elektrických spotřebičů pro zlepšení vlhkosti v domácnosti a udržovat zdravé a příjemné životní prostředí.)

Umístěte čidlo teploty a vlhkosti v dětském pokoji. Když teplota a vlhkost odchýlit se z pohodlí zóny, teplota a vlhkost mohou být automaticky upravena.

Umístěte čidlo teploty a vlhkosti ve vaší skříni, a když je vlhkost příliš vysoká, bude váš telefon dostane připomenutí, takže víte, že vaše odvlhčovač musí být nahrazen.

Připojení je jednoduché a trvá jen dva kroky.Přes Mijia APLIKACE, Aqara senzorů teploty a vlhkosti lze snadno připojit a používat.

Může být také uzavřeno s řadou inteligentních doplňků pro dosažení bohaté hrát. Inteligentní doplňky fungují dobře, když je Wi-Fi připojení ve vaší domácnosti, je nestabilní, nebo dokonce přerušen. Zigbee vlastnosti může dokonce učinit zařízení rychleji reagovat a ovládat více hladce.

Specifikace:

Typ položky: Aqara Teplota Vlhkost Senzor

Model: WSDCGQ11LM

Barva: Bílá

Bezdrátové typ: Zigbee

Napájení: 1 * CR2032 tlačítko buňka

Teplota rozsah detekce a přesnost: -20℃~+60℃,±0.3℃

Tlak vzduchu detekční rozsah a přesnost: 30HPa~110KPa,±120Pa

Položka velikost: 9*36*36mm

Hmotnost balení: 60g/2.11 oz

Velikost balení: 160*100*66mm/6.29*3.93*2.59 palce

Seznam balíčků:

1 * Teplota Vlhkost Senzor

1 * Uživatelská příručka

Poznámka: * rozbočovač je nutné.

* Aqara Hub je nutný k tomu, aby Aqara Čidlo Teploty a Vlhkosti kompatibilní s Homekit technologie.

1) přijímáme Alipay, West Union, TT. Všechny hlavní kreditní karty jsou přijímány přes bezpečné ÚSCHOVY platby procesoru.

2) Platba musí být provedena do 3 dnů od objednávky.

3) Pokud nemůžete pokladně okamžitě po aukci blízko, prosím, počkejte několik minut a zkuste to znovu Platby musí být dokončena do 3 dnů.

1. PO CELÉM SVĚTĚ DOPRAVY. (S výjimkou některých zemí a APO/FPO)

2. Objednávky zpracovány včas po ověření platby.

3. Jsme jediná loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší Dodací adresu.

4. Uvedené obrázky nejsou aktuální položky a jsou pouze pro referenci.

5. SLUŽBA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a svátcích. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

6. Pokud jste neobdrželi vaši zásilku do 30 dnů od platby, prosím kontaktujte nás. Budeme sledovat zásilku a dostat zpět k vám co nejdříve s odpovědí. Naším cílem je spokojenost zákazníka!

7. Vzhledem k stavu populace a časové rozdíly, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

1. Máte 7 dnů, kontaktujte nás a 30 dní na vrácení to ode dne, kdy byl přijat. Pokud tato položka je ve svém držení více než 7 dnů, má se za použité a MY NEBUDE PROBLÉM SI NÁHRADU NEBO VÝMĚNU. Neexistují ŽÁDNÉ VÝJIMKY! Náklady na dopravu nese jak prodávající a kupující na polovinu.

2. Všechny vrácené zboží MUSÍ BÝT v původním obalu a MUSÍTE nám POSKYTNOUT přepravní sledovací číslo, specifický důvod pro návrat, a vaše po#.

3. My vám vrátíme PLNOU VÍTĚZNÁ NABÍDKA ČÁSTKU, po obdržení zásilky v původním stavu a obalu, se všemi součástmi a příslušenství v ceně, PO OBA Kupující a Prodávající zrušit transakci z www.eldomplus.cz. NEBO, můžete si vybrat, mít náhradní.

4. Budeme nést všechny náklady na dopravu, pokud produkt(y) je (jsou) není, jak inzeroval.

1. 12 měsíců Výrobce omezená Záruka na vadné zboží (s výjimkou položek poškozené a/nebo zneužití po přijetí). Doplňky přijít s 3-měsíční záruka.

2. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se do záruční doby (a v původním obalu, pokud je to možné). Musíte nám říct, co vady je a dejte nám číslo vaší objednávky. NEMÁME OPRAVY NEBO NAHRADIT ZBOŽÍ S PROŠLOU ZÁRUČNÍ.

Souhlasíte s tím, aby všechny výše uvedené politiky při objednání na www.eldomplus.cz!

Budeme udržovat vysoké standardy kvality a usilovat o 100% spokojenost zákazníka! Zpětná vazba je velmi důležitá žádáme vás, abyste nás okamžitě kontaktovat předtím, NEŽ dáte nám neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, abychom mohli uspokojivě řešit své problémy.

To je možné řešit problémy, pokud nechceme o nich vědět!

Štítky: aqara vypínače, aqara malé vypínačem, wsdcgq11lm, aqara wifi, aqara senzor zigbee, aqara, aqara snímače pohybu, G2H, heiman zigbee, aqara m2.

Parametry

Napájení Typ tlačítko baterie
Kód S2440/H28993
Velikost Displeje 1.9 Palců A Pod
Typ Displeje Digitální
Moc 1 * CR2032 tlačítko buňka
Bezdrátové typ zigbee
Značka KKMOON
Původ KN(Původu)
Styl Postavení a Zavěšení na Zeď
Teorie Teploměr Vlhkoměr

Napsat recenzi

Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce

Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce

Aqara WSDCGQ11LM Teplota Vlhkost Senzor v Reálném čase Teploty a Vlhkosti Detekce Aqara čidlo teploty a vlhkosti monitoruje a zaznamenává vnitřní teplotu, vlhkost a atmosférický tlak v reálném čase. Aktuální a historická data se zobrazí

Související produkty: