450ML Vysoušeč Vzduchu Filtr Odvlhčovače, Čističky Příslušenství Pro Generátor Ozonu

450ML Vysoušeč Vzduchu Filtr Odvlhčovače, Čističky Příslušenství Pro Generátor Ozonu

Nový produkt

328.91 Kč

396.36 Kč

-17%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní Vlastnosti: použití stroje: generátor ozonu je méně než 30 G/H. Účinek: zlepšení životnosti koncentrace ozonu a stroj. Funkce filtru je účinně odstranit prach a nečistoty a adsorpce vzduchu nadměrné vlhkosti, aby zajistily přístup k ozonu trubice vnitřní vzduch suchý a čistý, a tím zlepšit ozonu trubice pro generování koncentrace ozonu a životnost. Produkt obou koncích lze libovolně rozebrat a pohodlnou údržbu. Doporučené umístění instalace: ozonu zařízení, pohodlné pozorování a odstranit. Použití: Tento výrobek bude jedním z plynu tryska je komunikoval s vzduchové čerpadlo, další plynové trysky na ozon trubice sání může být. Údržba: částice barva je modrá, po určitou dobu uvnitř částice po absorpci vlhkosti do červené. Když červené průsvitné státu, je třeba, aby i nadále používat interní částice se po sušení. Specifikace: Kapacita: 450ml Shell materiál: Plast Rozměry: 5x26cm/1.97x10.24inch Barva: Modrá&fialová a transparentní Množství: 1 Ks Poznámka: 1.Prosím, dovolte 0-1cm chyba vzhledem k ruční měření. pls ujistěte se, že vám nevadí, že předtím, než jste nabídku. 2.Vzhledem k rozdílu mezi různými monitory, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Děkuji!!! Balíček zahrnuje: 1 x Vysoušeč Vzduchu Filtr (bez retail balení)

Štítky: vzduchu ozon, efektivní mini odvlhčovač vzduchu, keramické ozon desky, vysoušeč vzduchu, dehumidifi, sušička filtr, odvlhčovače vzduchu, humidifi, dehumidifer auto, ozon generátor.

Parametry

Rychlost Ventilátoru viz informace
Oblast pokrytí (sq. ft.) viz informace
Odvlhčení Objem <1.1 L/h
Napětí (V) Další
Číslo Modelu viz informace
Původ KN(Původu)
Značka HNGCHOIGE
Kapacita (litry / 24h) viz informace
Funkce Další
Rozměry (L x W x H (Cm) viz informace
Rozsah Pracovních Teplot viz informace
Certifikace NIC
Aplikace 11-20㎡
Typ Další
Výkon (W) Další
Kapacita Nádržky na vodu (l) <1L

Napsat recenzi

450ML Vysoušeč Vzduchu Filtr Odvlhčovače, Čističky Příslušenství Pro Generátor Ozonu

450ML Vysoušeč Vzduchu Filtr Odvlhčovače, Čističky Příslušenství Pro Generátor Ozonu

100% zbrusu nový a vysoce kvalitní Vlastnosti: použití stroje: generátor ozonu je méně než 30 G/H. Účinek: zlepšení životnosti koncentrace ozonu a stroj. Funkce filtru je účinně odstranit prach a nečistoty a adsorpce vzduchu nadměrné vlhkosti,

Související produkty: