Přenosné Statické Trávy Hrnou Aplikátor Pokročilé Diorama Model Scenérie

Přenosné Statické Trávy Hrnou Aplikátor Pokročilé Diorama Model Scenérie

Nový produkt

457.96 Kč

715.66 Kč

-36%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; barva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #product-desc { width: 100%; height: 209px; } #popis { width: 100%; height: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; height: 50%; } .ui-box-nadpis { height: 30px; font-size: 16px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-anchor: zdědí; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

Podpora dropshipping a velkoobchod.

100% Originální a s bezplatnou poprodejní záruka. Preventivní opatření:když je čas vyčistit "feeder" box, je doporučeno, že byste měli použít dlouhými štětinami měkkým kartáčkem vymazat zbývající vlákniny ne hit box ručně nebo otřít vlhkou utěrkou nebo opláchněte vodou.Při instalaci podavače pole nepřesahují moc silou, protože to může mít za následek deformaci nebo dae produktu.Musíte použít adaptér, jinak to může mít vliv na vlákno, pěstování výsledky, a dokonce vést k nehodám.

Nepoužívejte tento produkt adaptér na jiné produkty.výrobek vypadá jako baterka, není hračka, prosím, držet to pryč od dětí, prosím, ne hrát, protože vysoké napětí.Prosím, udržujte produkt v dostatečné vzdálenosti od deště nebo vlhkosti. Nepoužívejte ani neskladujte ve vlhkém prostředí nebo v místech s hořlavými plyny nebo kapaliny.Zachovat maximální bezpečnost, prosím, cut off napájení okamžitě, pokud výrobek nebo adaptér vyvíjí chyba, a zeptejte se profesionální elektrikář opravit.

Prosím striktně dodržovat pokyny a bezpečnostní opatření, aby se pracovat, nenechte si zničit to, pokud se nepříznivé důsledky způsobené nesprávným operace, výrobce nepřebírá žádnou odpovědnost.Hrnou Takto:Dát půl láhve trávy hrnou.Dal vysokého napětí visí na láhev úst tak, že je spojuje s drátu, síťovina a tak v energizaci státu.Kabát s lepidlem vody na povrchu, kde chcete hrnou.

Vložte zemnící vodič v místě, blízko hrnou povrchu.Stiskněte provozní tlačítko a vlna nahoru a dolů.Trávy hrnou budou padat svisle s statické.Tráva hrnou bude vertikálně a dobře-proportionedly šíří na lepidlo-lakovaný povrch

Tento přenosný mini kapesní statické trávy hrnou aplikátor je lehký, snadno ovladatelný. Obvod uvnitř rukojeti je s nízkou spotřebou tepla a vysoké výstupní napětí, aby to hrnou stroj, silný citát hrnou kapacity. Skvělý stroj, aby se tráva hrnou pro výstavbu modelů.

Název Produktu: Ruční Statické Trávy Hrnou Aplikátor (Baterie)

Model výrobku: SFC001

Jmenovité Napětí: DC 3V

Jmenovitý výkon: 0.15 W

Výstupní Napětí: větší než nebo rovno DC3000V

Jmenovitý Proud: 50mA

Protiskluzové rukojeti ve vhodné velikosti pro pohodlné uchopení

Mini hrnou stroj, praktický a přenosný s umělecký tvar

Silný hrnou moc

Potřebuje 2ks Č. 5 Velikost baterie, které nejsou zahrnuty

Skvělý stroj, aby se tráva hrnou pro výsadby modely, krajina modely, stavby modelů

Dlouhé pracovní život s jeho dobíjecí baterie design

barva:černá

Materiál:Plast + kov

Obsah Balení:

1 * Aplikátor

1 * kartáč

1 * prášek(30g)

UPOZORNĚNÍ:

High-napětí Výrobku !!! UPOZORNĚNÍ NEBEZPEČÍ ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM !!!

Tip: Po vypnutí napájení, připojte zemnící vodič ke stroji pomocí kovové části aligátor klip Stiskněte kovový panel (čistá) "feeder" box pro asi 5 sekund, pak se všechny zbývající napětí v produktu obvodu může být zcela propuštěn.)

Tento stroj by měl být uchováván mimo dosah dětí v případě úrazu elektrickým proudem; i dospělí měli dbát při použití tohoto stroje. Prosím, postupujte podle pokynů a mysli Bezpečnostní Upozornění v Návodu.

Pouze výše uvedený obsah balení, ostatní produkty nejsou v ceně.

Poznámka: Světlo fotografování a různé displeje mohou způsobit, že barvu položky v obrázku trochu odlišné od skutečné věci. Měření povolena chyba je +/- 1-3cm.

O Nás

Nabízíme dobrý produkt s nejlepší cenou,podporujeme Velkoobchod/Drop Shipping Objednávky

1. Pro Pokles Lodní dopravy objednávku, prosím, poznámku"dropshipping", aby, budeme upřednostňovat.

2. Pro Velkoobchod/Drop Shipping objednávky, pokud máte nějaké nápady, o cenu nebo balíček,prosím, kontaktujte nás předem,budeme vám ty nejlepší služby, které uspokojí vaše požadavky.

O Platbu

Pokud splňujete jakýkoliv problém při platbě, prosím, kontaktujte www.eldomplus.cz Zákaznické Centrum požádat o pomoc:

O Zásilky

1.Budeme odeslat objednávku co NEJDŘÍVE do 2-5 dnů(kromě víkendů a státních svátků) jakmile bude vaše platba je dokončen normálně.

2.Prosím, napište vaši úplnou doručovací adresu, správné telefonní číslo a psč, zejména Rusko a Bělorusko kupující, prosím, potvrďte vaše celé jméno.

3.Všimněte si prosím, že my vám není odpovědný za celní poplatky.Prosím, celní odbavení sami.

4.Poskytujeme jak post přepravní a expresní shippings.Pro většinu zemí, post přepravní trvá asi 25-35 pracovní dny a déle, pro některé země, jako je Brazílie, Peru.

Expresní přepravy obsahovala DHL, EMS, www.eldomplus.cz Premium, Doprava a Speciální Linie, jako Aramex. To trvá asi 7 dní.(To bude zpoždění, pokud vaše země splnit nějaký problém,Dělnické stávky,počasí problém a tak dále.)

Štítky: diorama, diorama set, diorama nástroj, nástroj nástroje elektronic, hejno statické trávy, diorama kit, diorama silnici, přenosné statické trávy hrnou, diorama 1 14, kolejnice diorama 143.

Parametry

Typ Ruční Nářadí Dílů

Napsat recenzi

Přenosné Statické Trávy Hrnou Aplikátor Pokročilé Diorama Model Scenérie

Přenosné Statické Trávy Hrnou Aplikátor Pokročilé Diorama Model Scenérie

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun, 宋体 ; line-height: 1.3; } dcl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { šířka: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; výška: 15px;

Související produkty: