Auto Dent Repair Tělo Poškození Opravit Nástroj Pro Tahání Most Stahovák Dent Odstranění Lepidla Kartách Ruku Nástrojů Pro Opravy Kit Paintless Univerzální

Auto Dent Repair Tělo Poškození Opravit Nástroj Pro Tahání Most Stahovák Dent Odstranění Lepidla Kartách Ruku Nástrojů Pro Opravy Kit Paintless Univerzální

Nový produkt

102.12 Kč

120.08 Kč

-14%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

33798849999134933 Autopartner-Profesionální Auto Díly Obchod US $ 4.99 / US $ 18.50 / US 4,99 DOLARŮ / US $ 20.72 /

Specifikace: Barva: Černá + Bílá Hmotnost Balení: 134g Oblek pro dent velikost do 14 cm.

Vlastnosti:

Součástí 5 ks různé velikosti lepidlo karet + 1 ks povalení, snadné použití, každý může použít.

Rukojeť má mnohoúhelník design lepší pro opravy automobilů.

Paintless opravy, auto dent tělo, nepoškozuje původní lak.

Různé velikosti karet, můžete opravit různé velikosti důlek.

Nejen, že může opravit všechny druhy automobilů, ale rovněž může opravit lednička,pračka,motocykl dent a tak dále.

Jak používat: Čisté poškození povrchu vlhkým čistým hadříkem. Dejte lepidlo zbraň a tepla(také je potřeba asi 5-10min ). Zmáčknout spoušť a aplikovat kreslení těsnění s extrudované lepidlo. Okamžitě umístit podložku ve středu důlek a podržte, dokud se lepí. Místo kmenových pad otvorem tahání most a šroub knoflík. Utáhněte knoflík, dokud pad se objeví off. Čištění povrchu.

Balíček :

1 x Stahovák Bridge

1 x Tap Dolů Pero

5 x Sací Nástroj

A to včetně Hot Melt Lepidlo Zbraň&Hot Melt Lepidlo Držet.

Platba 1.Přijímáme Visa/MasterCard,MoneyBookers, Western Union, Bankovní Převod, atd.

2. Jednou uvádění objednávky, prosím, laskavě to vyřešit do 7 dnů.A můžete provést platbu prostřednictvím výše uvedených platebních metod.

3.www.eldomplus.cz ověří vaši platbu do 24 hodin;jakmile úspěšně absolvováno,zpracujeme vaši objednávku co NEJDŘÍVE.

4.Pokud vaše objednávka je uzavřena z bezpečnostních důvodů,vaše potřeba podat žádost na www.eldomplus.cz.

5.Náhrady způsobené zrušení objednávky ,vrácení smlouvy nebo zprostředkování bude proces okamžitě, a to trvat 7-10 pracovních dnů k dosažení vašeho účtu.

6.Prosím, ujistěte se, že adresa / telefonní číslo (praktický) / psč ti vlevo jsou správné. Pokud potřebujete změnit adresu, prosím napište nám, než jsme loď balíček.

7.Nejsme odpovědni za jakékoliv místní clo nebo daň ve své zemi. Doprava zdarma cena nezahrnuje dovozní daň. Zásilka 1. Vaše objednávka bude zpracována do 7 dnů po zaplacení.

2 .China Post Air mail obvykle trvá asi 30-60days, aby si vaši adresu (to zabere více času);

Všimněte si, že tato Služba NENÍ trackable.

EMS potřeby 5-10 pracovních dnů; Fedex potřeby 4-8 pracovních dnů, DHL a UPS trvá 3-7 pracovních dnů.

3. Nejsme zodpovědní za jakékoli zpoždění objednávky, pokud jsme dodali jim. Protože doprava je mimo naši kontrolu.

4. Žádné dovozní poplatky nebo poplatky jsou kupující odpovědnost.

5. Neváhejte a kontaktujte nás, pokud tam je nějaký lodní problém, my vám poskytne uspokojivou odpověď. Nepředloží diskuse volitelné. Ještě jednou díky!!

6. Lodní čas během Prázdninové Sezóny (Vánoce, Čínský Nový Rok atd) by mohla být delší než obvyklou dobu. Jak, Prosím, přidat dalších 5-10 dnů jako zpoždění. Záruka 1.Naše výrobky jsou 100% Reálné Obrázky.

2.Budeme ujistěte se, že produkty jsou plně chráněny v dodání při balení,a budeme dělat naše nejlepší, aby se zabránilo poškození při přepravě. Zpětná vazba 1.Kupující je brzy potvrzení bude vysoce ocenil po obdržení zboží.

2.Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro náš rozvoj podnikání,upřímně zveme vás na dovolené pozitivní zpětnou vazbu (Pět Hvězdiček) pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.Je¡ll jen trvat 1 minutu,ale to 1 minutu má velmi zásadní význam pro nás.

3.Prosím, kontaktujte nás před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu.Budeme pracovat s vámi vyřešit jakékoli problémy.Děkuji!!!

Štítky: ruky nástroj, nastavit, paintless dent repair, auto nástroj, stahovák nástroj, auto samolepka, sada na opravy, outillage, dent remov, servis ručního nářadí, pdr nástroj.

Parametry

Značka OLOEY
Velikost 23.5*12.5*4CM
Hmotnost 140g
Číslo Modelu Barva Důlek Opravy Stahovák Bridge

Napsat recenzi

Auto Dent Repair Tělo Poškození Opravit Nástroj Pro Tahání Most Stahovák Dent Odstranění Lepidla Kartách Ruku Nástrojů Pro Opravy Kit Paintless Univerzální

Auto Dent Repair Tělo Poškození Opravit Nástroj Pro Tahání Most Stahovák Dent Odstranění Lepidla Kartách Ruku Nástrojů Pro Opravy Kit Paintless Univerzální

33798849999134933 Autopartner-Profesionální Auto Díly Obchod US $ 4.99 / US $ 18.50 / US 4,99 DOLARŮ / US $ 20.72 / Specifikace: Barva: Černá + Bílá Hmotnost Balení: 134g Oblek pro dent velikost do 14 cm. Vlastnosti: Součástí

Související produkty: