Nové 700C přední 60mm zadní 80mm důkaz ráfky Silniční kolo 3K lesklý uhlíkových vláken jízdních kol dvojkolí s slitina povrch brzdy Zdarma loď

Nové 700C přední 60mm zadní 80mm důkaz ráfky Silniční kolo 3K lesklý uhlíkových vláken jízdních kol dvojkolí s slitina povrch brzdy Zdarma loď

Nový produkt

6 911.86 Kč

Hodnocení 

Více informací

lesklý povrch fotografie:

matný povrch foto:

POPIS A MATERIÁLŮ

Velikosti: 700C

Model: 60mm přední+zadní 80mm přesvědčivý důkaz dvojkolí s slitina povrch brzdy

Šířka ráfku: 22,4 mm

Hlavní Barva: jako obrázky

Povrchová úprava: lesklý ; matný (výchozí lesk)

Materiál: 3K/ UD/ 12K carbon fiber+slitina povrch brzdy (výchozí 3K)

Díra počítat: přední 20+zadní 24 nebo přední 18+zadní 21 G3 (G3 styl rozbočovače je 18/21 G3 otvory)

1 pár dvojkolí (jedno přední kolo a jedno zadní kolo a 1 pár špejlí)

jsem nclude paprsky (bílá nebo černá barva ostrých šťouchanců, Nerezový materiál,když si místo vaší objednávky,prosím, v objednávce "poznámka" řekněte mi vaše potřeba barvu náboje a paprsky kol.)

jsem nclude uzlů (p nájemní vyberte si své oblíbené uzly ,černá / bílá / červená barva, lze použít pro 8/9/10/11 speed SHIMANO/SRAM volnoběh,a patří špejle, pokud potřebujete použít pro CAMPAGNOLO volnoběh,prosím, v objednávce "poznámka" řekni mi to.)

Hmotnost: cca Předního kola 0.88 kg , Zadní kolo 1.07 kg

Kolo Typ: Silniční Kolo

Prošel Evropě EN14781 Norem a JAPONSKO JIS Norem.

Jeden rok záruka kvality Důležité parametry dvojkolí:

Max doporučuji jezdce hmotnost: 150 kg

Max doporučujeme tlak v pneumatikách: pádný důkaz-120PSI ; trubkovité-protržení 220 psi

Ráfek, vnější průměr: cca 633mm

Přední kolo paprsky napětí: cca 80-100kg

Zadní kolo paprsky napětí: cca 80-100 / 100-120kg

Rovinnost a Vybočení:

Zaoblení:

Různé náboje, cena není stejná,vyšší cena, lepší výkon,Prosím, vyberte si své oblíbené uzly. Upozornění: China Post Air Mail je velmi pomalý, průměrná doba dodání je cca 30 dní, ale někdy budete muset čekat asi 45-60days.Pokud potřebujete náš výrobek v naléhavosti, prosím, nevybírejte China Post Air Mail. Důrazně doporučujeme, abyste si vybrat EMS . Věnujeme sami sobě, aby se vysoce kvalitní, ale s levnou cenu dílů oxidu jízdních kol, vítáme spolupracujících subjektů po celém světě, aby velkoobchodní a na zakázku. Co s více, můžeme přijmout DIY pro produkty, jako je přidat své jméno, změnit barvu a vaše přednost vzor. Náklad:

1 zásilky je doprava zdarma prostřednictvím letecké pošty, je-li hmotnost balíku je více než 2 kg nebo balík velikost je větší než 90 CM, budeme používat EMS, atd, nebo Loď se dvěma pozemky nebo více zásilek leteckou poštou.

2 Návod:váha a velikost, jsme označili v balíčku detaily není skutečné hmotnosti a velikosti zboží, pokud potřebujete znát aktuální hmotnosti a velikosti, stačí nás kontaktovat. 3 Dodací lhůta:

1) Doprava vyspělých zemích je o 7-45 dní

2) Vzdálené země, je asi 2-8 týdnů 4, Pokud kupující chcete použít rychlejší způsob dopravy, jako je EMS, DHL atd, prosím, s námi komunikovat o zvýšení dopravy.

5 Pokyn:dodací lhůta je závislá na kupujícího ' s celní odbavení čas nebo vyšší Moci. Pokud kupující neobdrží zboží v dlouhé době, doufáme, že se kupující může obrátit vaše celní nebo místní poště, aby si zboží brzy.

Po-prodejní servis:

Budeme kontrolovat kvalitu zboží před odesláním. Pokud tam jsou některé neočekávané problémy se stalo, doufáme, že k řešení problémů s kupujícím prostřednictvím přátelské následujícími způsoby:

1 Pokud to je problém s kvalitou, může kupující předložit tvrdí, do 15 dnů po převzetí zboží, musí kupující poskytnout fotografie nebo video a další důkazy, aby prodávající pro identifikaci.

2 Man-vyrobené poškození, kupující převzít plnou odpovědnost.

3 kvalita Výrobků zpracování programu:

1) kupující vrátí zboží do usa a odpovědné za zpáteční lodní náklady; poté, co obdržíme zboží ,budeme odeslat nový produkt, aby kupující a zaplatit odeslat přepravní náklady.

2) je-Li zboží (celková cena včetně poštovného je méně než 10USD) má problémy s kvalitou, budeme znovu odeslat nový produkt v kupujícímu další objednávku; pokud kupující dont plánu udělat novou objednávku v blízké budoucnosti, může kupující zaplatit odeslat přepravní náklady a zeptat se na odeslat nový produkt.

Daně:

Placení daně je povinností každého občana, Odbavení je odpovědnost kupující, kupující je třeba, aby odpovědné za všechny daně. Díky daňovým problém, kupující odmítnout převzetí zboží, kupující je třeba, aby Odpovědné za nákladní ven a domů.

Zpětná vazba:

1 Jsme závislí na naší spokojenosti zákazníků uspět. Proto, vaše zpětná vazba je pro nás extrémně důležité.

2 Pokud jste spokojeni s našimi položky, prosím, zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu. Budeme zanechat pozitivní zpětnou vazbu, aby si později.

3, Kontaktujte nás e-mailem nebo naše obchodní manažer:Hellen , před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co nejdříve.

Budeme pracovat 6 Dní v týdnu v 8:00 - 20:00 od pondělí - sobota Pekingu Čas.

Přejete si mít skvělý zážitek z nakupování zde!

Štítky: 700c dvojkolí, orginal uhlíku dvojkolí, carbon kola, karbonové kolo dvojkolí 700 c, 700c rim, Dvojkolí, dvojkolí 700 c kotoučové brzdy štěrku, vysoké 700c dvojkolí, cyklistické ráfky 700c, oxid dvojkolí superteam.

Parametry

1pár dvojkolí jedno přední kolo a jedno zadní kolo a 1 pár špejle
Dokončovací lesklý ; matný (výchozí lesk)
Funkce sestaven kompletní zahrnují paprsky a náboje
Číslo Modelu přední 60mm+zadní 80mm přesvědčivý důkaz dvojkolí s slitina povrch brzdy-K4
Stát 100% Nové
Mluvil Díry před 20+zadní 24 nebo přední 18+zadní 21
Brzdový Systém V Brzdy
Použitelné Kolo Silniční Kola
Velikost 700C
Kolo Materiál uhlík+slitina povrch brzdy
Značka LERT

Napsat recenzi

Nové 700C přední 60mm zadní 80mm důkaz ráfky Silniční kolo 3K lesklý uhlíkových vláken jízdních kol dvojkolí s slitina povrch brzdy Zdarma loď

Nové 700C přední 60mm zadní 80mm důkaz ráfky Silniční kolo 3K lesklý uhlíkových vláken jízdních kol dvojkolí s slitina povrch brzdy Zdarma loď

lesklý povrch fotografie: matný povrch foto: POPIS A MATERIÁLŮ Velikosti: 700C Model: 60mm přední+zadní 80mm přesvědčivý důkaz dvojkolí s slitina povrch brzdy Šířka ráfku: 22,4 mm Hlavní Barva:

Související produkty: