Polštář Box,Svatební Laskavost Boxy, Party Laskavost Box, dárkové krabice, 30ks/lot

Polštář Box,Svatební Laskavost Boxy, Party Laskavost Box, dárkové krabice, 30ks/lot

Nový produkt

906.95 Kč

964.79 Kč

-5%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Ideální pro dítě sprcha laskavosti, svatební laskavost a dárky. Materiál: 250 g Velikost Papíru:14x19x4.5 cm 30ks/lot Pls poznámka:nezahrnuje pásky a značky.

Doprava

1. Obecně platí, že budeme loď vaší objednávky do 3 pracovních dnů po obdržení vaší platby, ale zpoždění dodávky by se stalo, jako naše skladování změnit každou chvíli, pokud to potřebujete naléhavě, prosím, laskavě kontaktujte nás dříve, než zkontrolovat zásoby.

3. Udělat potvrďte Adresu a Telefonní Číslo, které necháte na nás. Telefonní Číslo je velmi důležité, aby pošta mohla kontaktovat se s vámi v čase, tak prosíme, zkontrolujte pečlivě, aby se zabránilo zbytečné vadí a ztráta může přinést k vám.

4. Zákazníci jsou zodpovědní za žádné celní poplatky, dovozní poplatky a clo, daně účtované jejich kraj, každý občanské je odpovědný za jejich povinnost. Uděláme, co bude v našich silách pomoci vyhnout se nebo snížit vlastní poplatky za deklarovat položky jako "dárek" nebo prohlásit nízkou hodnotu ve faktuře. Pokud nejste ujistit, získal vlastní pravidla, zkontrolujte prosím, zda se vaše vlastní za prvé.

Zpětná vazba:

Máme milovat každou zpětnou vazbu opustit náš zákazník; Pokud se vyskytnou nějaké problémy, prosím, kontaktujte nás nejprve před odjezdem žádné negativní nebo neutrální zpětnou vazbu. Budeme jednat s vámi vyřešit všechny problémy co NEJDŘÍVE. Doufáme, že se vám líbí naše zboží a těší vaše nákupy a jsme alsp doufám, že můžete, dejte nám pozitivní zpětnou vazbu. Díky!!!

Služby:

Pokud máte nějaké dotazy, prosím, neváhejte a kontaktujte nás. Uděláme, co bude v našich silách, to by byl naším velkým potěšením dělat něco pro vás. Podporujeme velké množství objednávek a OEM service, pokud budete potřebovat, obraťte se prosím přímo na nás, nabídneme vám nejlepší cenu a vynikající služby.

Pokud máte jakýkoliv otázek o našem obchodě, nebo naše prodcuts, prosím, neváhejte nás kontaktovat, budeme reakci k vám do 24 hodin po obdržení vašeho e-mailu.

Děkuji, že jste přišli, ještě jednou vítejte!

růžová

Štítky: dítě župan, hodně prsten, Beauty Supply, děti župan, 3d model, žena, storge dárkové krabičce, dárková sada box, glave dárkové krabičce, muži dárky box, dárková krabička sociální.

Parametry

Příležitosti Strana
Značka Ferimo
Číslo Modelu -92
vzor Kreslených zvířat
Počet Ks 30ks
Materiál Lepenka

Napsat recenzi

Polštář Box,Svatební Laskavost Boxy, Party Laskavost Box, dárkové krabice, 30ks/lot

Polštář Box,Svatební Laskavost Boxy, Party Laskavost Box, dárkové krabice, 30ks/lot

Ideální pro dítě sprcha laskavosti, svatební laskavost a dárky. Materiál: 250 g Velikost Papíru:14x19x4.5 cm 30ks/lot Pls poznámka:nezahrnuje pásky a značky. Doprava 1. Obecně platí, že budeme loď vaší objednávky do 3 pracovních

Související produkty: