CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač

CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač

Nový produkt

291.32 Kč

560.08 Kč

-47%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač Funkce: Tam je LCD displej na těle, které mohou intuitivní zobrazení zbývající energie. Ostrá čepel z nerezové oceli trim vaše vlasy rychle a přesně, žádné vlasy se zasekl a ne ublížit kůži. Výkonný motor s dvěma rychlosti, nastavitelný, vhodný pro všechny typy vlasů stříhání. Pohodlné čepele páčka pro nastavení délky čepele, poskytující hladší a přesnější výkon na vaše vlasy. Vybaven 4 různé délky limit hřebeny(3mm, 6mm, 10mm, 13mm), můžete snadno ovládat délku vlasů, kterou chcete oříznout a vytvářet různé účesy. Kabel a bezdrátový duální použití, už ne se starat o žádná elektřina, výhodnější. Po 3 hodiny plné nabití, to může být používán nepřetržitě po dobu 120 minut. Poznámka: v Mezinárodní dopravě neumožňuje kapalin, doprava neobsahuje mazací olej. Prosím, mějte výrobek a napájecí adaptér suché, nemohou být namočené ve vodě nebo mohou být použity ve vlhkém místě. Specifikace:

Materiál: ABS

Napětí: USB Nabíjení

Frekvence: 50/60Hz

Výkon: 5W

Doba nabíjení: 3 hodiny (pls udělat to dílo z pohledu našeho letopočtu )

Pomocí čas: 120 minut (pls udělat to dílo z pohledu našeho letopočtu )

Čištění režim: Není vodotěsný, čistý kartáček na čištění

Barva: Černá/Zlatá

Velikost: 18.5*4.5*3 cm(Délka*Šířka*Tloušťka)

Hmotnost: 368g/336g

Obsah Balení:

1 x zastřihovač Vlasů

1 x ochranný kryt Čepelí

4 x Limit hřebeny(3, 6, 10, 13 mm)

1 x Hřeben

1 x Čistící kartáč

1 x Nabíjecí Kabel

1 x Uživatelská příručka(anglicky)

Balení v bublinkové sáčku, bez krabice.

Funkce:

【Vynikající Čepel】Přesné ocelové řezací hlavy je bezpečný a ostré, není snadné na teplo, zajišťuje účinnost a dlouhou životnost.

【Velký Výkon】Velké moci zajistit silné síly pro další efektivní a stabilní zastřihávání vlasů. Nízká hlučnost pracovní zajišťuje pohodlné použití.

【Uživatelům Příjemný Design】tělo přístroje se protiprokluzový systém vzorů zajišťuje stabilitu, jeden spodní knoflík pro okamžité zapnutí a vypnutí, 4 limit hřebeny splňuje více osobní použití.

【Bezpečné a Trvalé Použití】Pohodlné dobíjecí design, 2-3 hodiny nabíjení zajišťuje zhruba 70 minut pomocí.

【Přenosný a Lehký】15x3.1 cm, šikovný-velikost zastřihovač vlasů lze konat pro pohodlné použití a provádí společně pro cestování používat stejně.

Specifikace:

Materiál: nerezová ocel, hliníkové slitiny, keramika

Napájení: USB dobíjecí

Výkon: 3W

Napětí: DC5V

Kapacita baterie: 700mAh

Doba nabíjení: 2-3 hodiny

Použití doba: Přibl. o 1-1.5 hodin

Použitelné davu: děti i dospělí

Délka USB kabelu: 180 cm±2 cm

Položka velikost: 15x3.1cm

Obsah Balení:

1 x zastřihovač vlasů(Včetně ochranného krytu * 1)

1 x USB kabel

1 x čistící kartáč

3 x limit hřeben(1mm.2mm.3mm)

1 x manuál

1 X Úložný vak

Funkce: 【Vynikající Čepel】Přesné ocelové řezací hlavy z titanu materiál je bezpečný a ostré, není snadné na teplo, zajišťuje účinnost a dlouhou životnost. 【Velký Výkon】Velké moci zajistit silné síly pro další efektivní a stabilní zastřihávání vlasů. Nízká hlučnost pracovní zajišťuje pohodlné použití. 【Uživatelům Příjemný Design】tělo přístroje se protiprokluzový systém vzorů zajišťuje stabilitu, jeden spodní knoflík pro okamžité zapnutí a vypnutí. 【Aku a Trvalé Použití】zastřihovač je poháněn vestavěnou baterií, takže bezšňůrové použití možné. Baterie lze sejmout pro nabíjení. 3 hodiny plné nabití zajišťuje 1 hodinu trvanlivost. 【Přenosný a Lehký】V praktické velikosti, zastřihovače lze konat pro pohodlné použití a provádí společně pro cestování používat stejně.

Štítky: zastřihovač vlasů opravy, beard clipper, dámy ni, pro muže zastřihovač, kočka vlasy zastřihovač, kadeřní, zastřihovač riwa, vlasy mi trávníků, ZASTŘIHOVAČ, módní muži.

Parametry

Značka CkeyiN
Typ Položky Zastřihovač Chloupků
Původ KN(Původu)
Velikost As the specification
Komoditní Certifikace Kvality 3C
Materiál ABS+nerezové oceli
Číslo Modelu RC409HB

Napsat recenzi

CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač

CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač

CkeyiN Zastřihovač Vlasů Zastřihovač Vousů Pro Muže Profesionální Holič Baldhead Nůžky Stříhání Vlasů Stroj Vlasy Řez T Čepel zastřihovač Funkce: Tam je LCD displej na těle, které mohou intuitivní zobrazení zbývající energie.

Související produkty: