Zhiyun Hladké 4 Smooth4 Ruční Gimbal Stabilizátor pro iPhone X 8 7 Plus Samsung Galaxy S8+ S8 s Gimbal Stativ

Zhiyun Hladké 4 Smooth4 Ruční Gimbal Stabilizátor pro iPhone X 8 7 Plus Samsung Galaxy S8+ S8 s Gimbal Stativ

Nový produkt

2 289.82 Kč

2 693.91 Kč

-15%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

ZHIYUN Hladký 4 -Narozen pro Mobilní Filmaři Zaměřit Pull & Zoom Schopnosti Handheld Gimbal Stabilizátor pro Smartphone, iPhone X 8 7 Plus 6 Plus pro Samsung Galaxy S8+ S8 S7 S6 S5

Důležité Upozornění : (tam jsou Hladké, 4 a Hladké X, 2 skupiny, když si objednáte, prosím, vyberte skupiny, které potřebujete, zašleme to podle toho, do které skupiny jste si vybrali.díky)

Neobsahuje mobilní telefon

Balíčku Včetně:

1x Gimbal 1x Type-C USB Kabel 1 x Storage Box 1 x Stativ 1 x Uživatelská Příručka

Přehled:

Zhiyun Hladké 4 se Rodí pro Mobilní Filmaři, změní váš mobilní telefon do profesionální filmové kamery, který vám pomůže vytvořit stabilní a plynulé záběry jen s telefonem. Získat nyní vytvořit svůj vlastní Hollywood filmy jen s telefony!

Vlastnosti:

Integrovaný ovládací panel design : Hladký 4 je navržen s jezdcem na jeho ovládací panel a spouštěcí tlačítko na jeho zádech, snadno rozpoznat a přepínat mezi různými gimbal režimy. To může snížit potřebu, aby se dotknout displeje, a pomoci uživatelům ovládat oba stabilizátor a mobilní fotoaparát přímo s hot-key tlačítka. Má "Vertigo Shot", "POV Orbitální Shot", "Roll-úhel Time Lapse" tlačítka.

Zaměření Pull & Zoom Schopnosti : můžete přiblížit nebo oddálit, jak budete chtít vzít close-up shots.By stisknutím tlačítka FN přepněte tlačítko, kolečko je nakonfigurován v zaměření stahovák, který vám pomůže dosáhnout vysoce přesné zaměření změny v reálném čase, vytvářet kreativní záběry.

PhoneGo Režim pro Okamžité Scéna, Přechod : Plynulý 4 může reagovat na každý jemný pohyb bez zpoždění, bez nutnosti se obávat žádné záběry.

Time Lapse Expert : Hladká 4 lze realizovat funkce jako je Freestyle, time lapse, Timelapse, Motionlapse, Hyperlapse, Slow-motion, nahrávání život a zobrazování umění toku času.

Sledování objektu : Hladká 4 může produkovat hladké záběry a také sledovat objekty, včetně, ale nejsou omezeny na lidské tváře s mnohem vyšší přesností.

Dva-způsob Nabíjení s Delší Runtime : Hladká 4 může běžet po dobu 12 hodin v řadě. Indikátor stavu baterie vám řekne, kolik energie zbývá. Stabilizátor lze nabíjet pomocí přenosného zdroje napájení a telefon může být účtovány stabilizátoru přes USB port na náklon osy.

Silný Motor : výkon motoru Hladké 4 se zvýšil do značné míry, takže je kompatibilní s telefony velkých rozměrů. Mezitím, to může být použit spolu s mnoha doplňky, jako jsou LED světla a objektiv fotoaparátu.

Specifikace:

Baterie

Provozní Napětí Standardní: 7.4 v

Výstupní Napětí Standardní: 5 v

Provozní Teplota: Max: 45 °C, Standardní: 25 °C, Min: -10 °C

Baterie Runtime Standard: 12 h(Laboratorní Data)

Doba nabíjení Standardní: 3 h

Stabilizátor

Náklon Mechanický Rozsah: 240 °

Roll Mechanický Rozsah: 240 °

Platné Zatížení:Max: 210g, Min: 75g

Balení

Rozměry výrobku(mm): 123*105*328 (W*D*H)

Čistá Hmotnost výrobku(g): 547

Balení Velikost(mm): 374*157*70 mm (L*W*H)

Čistá Hmotnost výrobku(g): 888

Teplé Tipy:

Prosím nainstalujte fotoaparát nebo smartphone před zapnutím gimbal. To NEBUDE fungovat, pokud není nic dávat na to.

Důležité: Uživatelská Příručka

1,stáhněte si Prosím APP "ZY Cami" poté, co obdržíte Hladký X.2.Zaregistrovat si účet v ZY Cami, pak Aktivace 3.Instalace telefonu na to, aby to rovnováhu,zapnout telefonu bluetooth a Hladký X, připojte telefon s ZY Cami. 4.Stat pomocí Hladké X.

Zhiyun Hladké X 2 - Osy Smartphone gimbal Stabilizátor pro iPhone 11 Pro Xs Max Xr X 8 Plus 7 6 SE Android Smartphone Samsung Galaxy Note10 S10 (Šedé a Bílé barvy)

Přehled produktů:

HLADKÉ-X je gimbal určen pro všechny, díky své snadné a jednoduché operační systém. Nemusíte se bát, že nejste profesionální filmaře a amatérské tvorby, nebo nemáte profesionální fotografování zařízení, HLADKÉ.X je profesionální techniky snadné použití a zajišťuje stabilní, hladké a kreativní videa bez námahy, pouze s smartphone.

Otočné struktury v dlani-velikost, která umožňuje, aby hodit do batohu pohodlně, výsuvným rukojeti vyrobené pro zkoumání větší vizi, a šikovný App - ZY Cami, pro výrobu videa rocku každého!

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:

01.MAXIMÁLNÍ FLEXIBILITU NA DLANI

Již nebudou muset vybrat mezi high-kvalitní video a lehké cestování.

Telefon-velikost skládací gimbal váží pouze 246g se snadno vejde do tašky i kapsy a poskytuje překvapivě stabilní záběry s telefonem.

02.JEDNODUCHOST PRAVIDEL

Jednoduchost je král.

HLADKÉ-X přináší nepředstavitelné, jednoduché a hladké provozní zkušenosti: focení, film, s pouze třemi tlačítky. Připravit ji pro chytré telefony všech druhů s plnou kontrolu na původní systém.

Jen chytit ji a film!

03.VIDĚT, CO CHCETE VIDĚT.

Revoluční, průkopnický design, který dělá vaše "ruka" déle, až do 260 mm! Plus, jedinečný, otočný motor osy, který lze složit a držet svou pozici na několika úhlů.

04.POHODLNÉ PŘECHODU: NAROZEN SDÍLET

Bez ohledu na to, jste Tik-Tok, Instagram talent nebo Streamer,"

HLADKÉ-X Quick Roll funkce zajišťuje, že si nenechte si ujít jediný okamžik stojí za sdílení.

05.VŽDY V CENTRU POZORNOSTI.

Ať jste kdekoli, HLADKÝ-X takto.

Jednoduše vyberte požadovaný objekt a nechat HLADKÝ-X postará o zbytek, vždy udržet si v pohledu tak, že budete nikdy chodit mimo obrazovku! a zničit téměř hotové záběry.

06.GESTA PŘIPRAVEN.

Získat kontrolu nad vaší gimbal ať už v ruce nebo ne.

Štítky: chlazení ps3, wg2, fotoaparát na stativ, eachine kamery, stabilizátor, těžký gimbal stabilizátor, gimbal zhiyun, zhiyun jeřáb cn, gimbal smartphone, hra kapesní přehrávač, držák hladký 4.

Parametry

Funkce V návaznosti na režimu fotografování
Podpora Dálkového Ovládání Ano
Os 3-Osy
Komunikace Bluetooth
Certifikace CE
Značka ZHIYUN
Valivý Úhel 240
Balíček Ano
Posouvání Úhel 240
Nakonfigurován Pro SMARTPHONY
Číslo Modelu ZHIYUN Hladký 4
Titulkování Úhel 240
Vertikální Střelba Ano
Původ KN(Původu)
Typ Handheld Gimbal
Aplikace Nastavení Ano
Nabíjení pro Mobilní Zařízení No
Fotoaparát Integrace No

Napsat recenzi

Zhiyun Hladké 4 Smooth4 Ruční Gimbal Stabilizátor pro iPhone X 8 7 Plus Samsung Galaxy S8+ S8 s Gimbal Stativ

Zhiyun Hladké 4 Smooth4 Ruční Gimbal Stabilizátor pro iPhone X 8 7 Plus Samsung Galaxy S8+ S8 s Gimbal Stativ

ZHIYUN Hladký 4 -Narozen pro Mobilní Filmaři Zaměřit Pull & Zoom Schopnosti Handheld Gimbal Stabilizátor pro Smartphone, iPhone X 8 7 Plus 6 Plus pro Samsung Galaxy S8+ S8 S7 S6 S5 Důležité Upozornění : (tam jsou Hladké, 4 a Hladké X,

Související produkty: