1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag

1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag

Nový produkt

163.31 Kč

204.24 Kč

-20%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

5ks 1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag

Vlastnosti: - přijímá vysoce kvalitní non-tkané tkaniny a je prodyšný. Je možné doplnit celá půda míč s živinami. To je rostlina, která absorbuje více rovnoměrně a rychle roste poté, co byl transplantován do sáčku. - Vhodný pro všechny typy půdy, to může být transplantovány každý okamžik, to není ovlivněna počasím, to může být znovu použity, je velmi dobrý nástroj, zahradnictví. Specifikace: - Barva: Černá - Materiál: netkaná textilie - Velikost: #1 (1 galon) - 18x15cm (Průměr x Výška); #2 (2 galony) - 20x20cm (Průměr x Výška); #3 (3 litry) - 28x22cm (Průměr x Výška); #5 (5 galon) - 30x25cm (Průměr x Výška); #7 (7 galon) - 35x30cm (Průměr x Výška); #10 (10 galon) - 40x30cm (Průměr x Výška); - 100% nové a kvalitní - Všechny tyto tašky s uchy. - VERT DLOUHÝ ŽIVOT. Seznam balení: 5ks pro výběr Upozornění: Prosím, dovolte 1-3cm liší vzhledem k ruční měření. V důsledku různých zobrazení a různých světlo, obraz nemusí odrážet skutečnou barvu položky. Díky za pochopení. obrázky :

* Máme loď po celém světě (s Výjimkou některých zemí a APO/FPO).

* Objednávka bude odesláno do 2-3 pracovních dnů.

* My jen loď na potvrzené objednávky adres. Vaše objednávka adresa MUSÍ ODPOVÍDAT vaší dodací adresu.

* Uvedené obrázky jsou pouze pro referenci.

* DOPRAVA TRANZITNÍ ČAS je poskytována dopravce a vylučuje víkendech a holoidays. Tranzitní časy se mohou lišit, zejména během prázdninové sezóny.

* Vzhledem k stavu populace a časový rozdíl, budeme vybírat na lodi vaše položky z našeho prvního k dispozici sklad pro rychlé dodání.

* Vezměte prosím na vědomí, mezinárodní dodací velmi závisí na vaší místní celní a poštovní služby.

* Přijímáme platební podmínky z www.eldomplus.cz platbu, a další populární termíny.

* Pokud chcete platit jiné podmínky, s výjimkou Úschov, prosím, kontaktujte nás předem.

* Platba musí být provedena do 3 dnů po potvrzení objednávky.

* Poskytujeme 1 rok záruka na vadné zboží, doplňky přijít s 3 měsíční záruku.

* Testujeme každý výrobek před loď, a zaručit, že je 100% pracovní.

* Vadné položky MUSÍ BÝT uvedeny a zákazník má do 7 dnů od data přijetí pro nahrazení (Kupující by měl obsahovat všechny originální zboží nepoškozené v re-prodejného stavu).

* Nabízíme bezplatné opravy servis do 1 roku od nákupu. Pro první 1 měsíc, budeme platit jeden způsob, náklady na dopravu (z Číny do svého umístění). Po 1 měsíci od zakoupení, kupující musí zaplatit 2 způsoby přepravy nákladů.

* Jakmile jsme si návrat položky, budeme zašlete jej zpět tak brzy jak je to možné.

* Naše záruka se nevztahuje na žádné produkty, které jsou fyzicky poškozen, nebo že nejsou za normálních provozních podmínek v důsledku zneužití nebo nesprávné instalace na kupujícího straně.

* Vaše zpětná vazba je pro nás velmi důležité zlepšit naše služby kvalitní. Upřímně zveme vás na dovolené Pozitivní zpětnou Vazbu pro nás, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb.

* Pokud zjistíte nějaké problémy s našimi položek nebo služeb, neváhejte a kontaktujte nás nejprve před vámi vlevo nějaké neutrální nebo negativní zpětnou vazbu, budeme v našich silách pro zajištění vaší spokojenosti.

Štítky: telefon držet, pro sazenice hrnce, jardin, hrnec, kontejner brambor kov, ta rostou bag, taška hrnec, zahrada, zeleninová zahrada, šít obložení, vnitřní zařízení polici.

Parametry

Velikost 1 5 litry 2 litry 3 5 7 9 10 galon
Číslo Modelu A14059
Funkce 1 školka tašky zahradnické nářadí
Balíček 5kusů/lot
barva černá
Materiál Rostlinné Vlákniny
sac semifinále
Zahradní Květináče Květináče
Sada Typ No
vertikální zahradní květináč
Funkce 3 pro saco planta jardim tuins tuin růst
Funkce 2 garden supplies jardinage dvoře

Napsat recenzi

1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag

1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag

5ks 1 3 5 10 galon tkaniny Růst rostlin Tašky rostoucí Hrnce zahradní Zeleniny, brambor květinovou Výsadbu Kontejneru Školky zahradnictví bag Vlastnosti: - přijímá vysoce kvalitní non-tkané tkaniny a je prodyšný. Je možné doplnit

Související produkty: