Pro FUJI pro FUJIFILM X20 View Finder Hledáček X20 montáž Opravy Součástí

Pro FUJI pro FUJIFILM X20 View Finder Hledáček X20 montáž Opravy Součástí

Nový produkt

828.85 Kč

931.17 Kč

-10%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis Produktů:

1 00% test před odesláním naše QC oddělení a vše je OK.

Balení&Dodávky:

1, Náklad: Každý balíček je dodáván s sledovací číslo. Sledovací číslo bude zaslán, jakmile se objeví.

2, můžeme loď na celém Světě. Objednávky zpracovány do 24-48 hodin od ověření platby. Před nákupem, Prosím, ujistěte se, že vaše adresa je správná. Nebo ne, prosím, opravte to, než platba.

3, nejsme zodpovědní za žádné vlastní cla nebo dovozní daň.

Záruka & Návrat Politiky:

3 měsíce Záruka . Koupit s důvěrou! Pokud nejste spokojeni, když obdržíte váš předmět, vraťte jej do 14 dní na výměnu . Prosím, kontaktujte nás před vrátit. Položky musí být vráceny s stejném stavu, jako jsme odeslat. Vadné zboží MUSÍ BÝT hlášeny a vrátil se k nám v rámci záruční doby (a v původním obalu). Důkazy poskytují POTŘEBNÉ. Musíte nám říct, co vada je. Dopravu zpět hradí Kupující. Všechny položky jsou kontrolovány na chyby před odesláním. Nabízíme 14 dnů vrátit politice, pokud tam je chyba s zboží. Zboží musí být nenošené a v původním obalu. Kontaktujte nás, prosím, požádat o vrácení peněz nebo výměnu do 14 dnů poté, co obdržíte položky. Žádné náhrady nebo náhrady, dokud jsme obdrželi vadný položek a potvrdit problém/problém. Kupující je odpovědný za návrat náklady. Zákazníci Služby &Zpětnou Vazbu:

Budeme vždy snažit v našich silách, aby sloužit našim zákazníkům po celém světě. A vaší Pozitivní zpětnou Vazbu s Plnou Skóre je nejlepší povzbuzení pro nás dělat to lépe! 1.Pokud jste spokojeni s našimi službami, prosím, laskavě zanechte nám pozitivní zpětnou vazbu a dejte nám 100% pozitivní ,Když jste kurz přepravní doby, musíte vědět, že doba přepravy se rozumí poštovné a balné čas, budeme loď se vaše položky do 48 hodin, takže dodací doba je velmi rychle, takže mohl byste, prosím. dejte nám 100% pozitivní o dodací době. 2.Vaše reorganizace bude nás podporovat, výrazně a sloužit vám lépe. Naše snaha je, aby se jednoduché a příjemné nákupní prostředí pro našich vážených zákazníků. Prosím, napište nám před odjezdem negativní zpětnou vazbu, přírodní zpětnou vazbu, nebo otevřít jakýkoliv spor. Budeme se snažit v našich silách, aby vám pomohl vyřešit váš problém. 3.Chápeme obavy a frustrace můžete mít, a bude dělat naše snaha vyřešit otázky. Prosím, dejte nám příležitost vyřešit jakýkoliv problém.

Štítky: fujifilm x20, fotoaparát opravy fujifilm, fujifilm x 20, fujifilm x100, x100t, tlačítko fujifilm, fujifilm x20 objektiv, objektiv jednotka, fujifilm x100v, fuji x20 objektiv.

Parametry

Kompatibilní Fotoaparáty Styl Videokamery
Původ KN(Původu)

Napsat recenzi

Pro FUJI pro FUJIFILM X20 View Finder Hledáček X20 montáž Opravy Součástí

Pro FUJI pro FUJIFILM X20 View Finder Hledáček X20 montáž Opravy Součástí

Popis Produktů: 1 00% test před odesláním naše QC oddělení a vše je OK. Balení&Dodávky: 1, Náklad: Každý balíček je dodáván s sledovací číslo. Sledovací číslo bude zaslán, jakmile se objeví. 2, můžeme

Související produkty: