Bio Chlorella Vulgaris Pyrenoidosa Tablet Rozbité Vysoké Kvality, Bohaté na Chlorofyl,Bílkoviny

Bio Chlorella Vulgaris Pyrenoidosa Tablet Rozbité Vysoké Kvality, Bohaté na Chlorofyl,Bílkoviny

Nový produkt

417.66 Kč

Hodnocení 

Více informací

Ahoj!Moji drazí přátelé!Vítejte na koupit náš Chlorella.

Výhody Produktu

1. Bio Chlorella AAA+: Pomáhá Pohyb Střev/ Udržovat Zdravý Metabolismus

2.Podporovat Detox.Chlorella je největším zdrojem chlorofylu, který je přírodní antioxidant, a katalyzátor pro vstřebávání dalších prvků, včetně železa. .

3.100% Originál,vyváží do Evropy.

4.Neobsahují žádné nečistoty,100% Chlorela Pyrenoidosa Rozbité Prášek lisovaný do tablet.

5. Náš produkt 1000ks x 250 mg/tablet,jsou těžší 25% než ostatní store produktu.

Více těžší, účinek je lepší!

6.V roce 2001 ,Náš produkt chlorella prášek identifikován jako národní nových produktů tím, že Ministerstvo Vědy a Technologie.Funkce 1.To je posílení lidské imunity, předcházet virus, šíření a omezení proliferace nádorových buněk a brání nárůstu hladiny glukózy v krvi, snížení sérové hladiny cholesterolu, odstranění toxinu, rychle opravit poškození organismu organismus atd 2. Zlepšení imunity,účinně snižuje vysoký krevní tlak,vysoké hladiny glukózy v krvi a vysoký krevní tuk 3.Prevence žaludeční a střevní onemocnění,zlepšit srdce a plíce funkce 4.Pomáhá pohyb střev 5.Pomáhá při akutních stavů a udržování zdravé bacteria6. 6.Udržovat zdravý metabolismus 7.Skvělé pro základní péče o pleť 8.Podporuje vylučování těžkých kovů, čistí střeva a celé tělo 9.Skvělý pro trávicí systém 10.Přírodní detoxifier 11.Naše speciální "Popraskané buněčná Stěna" proces zvyšuje Chlorella míra absorpce ze 40% na 80% při zachování živin. 12.Bohaté vláknina nalézt v Chlorela v noci pomáhá s defekaci přes noc. 13.GABA nalézt v Chlorella je schopna pomoci sdobrou noc spát, dává vám dobrý noční odpočinek po náročném dni v práci. 14.Práci/ Studiu během dne může vést k nedostatku ovoce a zeleniny ve vaší stravě, proto je Chlorella v noci doplní vláknina a pomáhat v vnitřní očistu.Produkt Úvod 1. Bio Chlorella a popraskané buněčné stěny Chlorelly 2.Balení: 250*1000 tablet = 1bag(250g) 3. Zdroj : Chlorella vulgaris, Ch.ellipsoidea, Ch.py-renoidosa. 4. Vzhled :Zelené jemné Tablety. 5. Ingredience : Chlorofyl, bílkoviny, vitamíny, minerály, vlákniny, nukleových kyselin a ČGF atd. 6. Naznačují, Příjem :Denní příjem 12 ~ 16 zrna.Bilance živin Chlorella Výrobní Základny Přísné Postupy Kontroly Kvality, zavedli Jsme do nejmodernějších zařízení AA-700 z usa pro heavy metal detekce.To nám mohli dodávat.GMP Workshop Vysoký standard hygieny workshop je plně v souladu s GMP standardu pro zdraví potravin.Nejmodernější stroje pro výrobu capusles dodává vysoce kvalitní produkty.PONY TESTOVÁNÍ ZPRÁVA Rostlinolékařské Osvědčení Dobrou zpětnou Vazbu, Děkuji!Jste vítáni !

Štítky: zastřihovač chloupků vgr, nevěsta hlava kapely, srdce léčba, infračervené terapeutické bolest, cheong kwan jang červený ženšen kořen, displej ds 5, drtič tablet, protein syrovátky, bolest kotníku uvolnění, kočka čtečku čipů.

Parametry

Původ KN(Původu)
Typ Zeštíhlující Krém
NET WT 250g
Značka YCAG
Typ Položky Hubnutí Krémy

Napsat recenzi

Bio Chlorella Vulgaris Pyrenoidosa Tablet Rozbité Vysoké Kvality, Bohaté na Chlorofyl,Bílkoviny

Bio Chlorella Vulgaris Pyrenoidosa Tablet Rozbité Vysoké Kvality, Bohaté na Chlorofyl,Bílkoviny

Ahoj!Moji drazí přátelé!Vítejte na koupit náš Chlorella. Výhody Produktu 1. Bio Chlorella AAA+: Pomáhá Pohyb Střev/ Udržovat Zdravý Metabolismus 2.Podporovat Detox.Chlorella je největším zdrojem chlorofylu, který je

Související produkty: