Doprava zdarma Cartoon podložka pod myš / 3 d krása náramky podložka pod myš/hrudník hip

Doprava zdarma Cartoon podložka pod myš / 3 d krása náramky podložka pod myš/hrudník hip

Nový produkt

243.70 Kč

264.80 Kč

-7%

Sleva!

Hodnocení 

Více informací

Popis:

Myš ve spodní části, materiál je pu, otevře se má továrnu s mírným gumový zápach, a těsnění na opp taška, pevná, aby se zabránilo některé vůně, když právě otevřel Větrané místo, suché, by měla být mnohem lepší.

Podložka pod myš šířka velikost : 260 x 210 (mm)

O Doprava:

1. Loď China Post . obvykle potřebovat asi 10 až 35 pracovních dnů.

2. Máme loď po celém světě s výjimkou APO/FPO adresu. Všechny položky budou uspořádány, expedice do jeden obchodní den po zaplacení vymazány.

3. Loď Standardní Paušální Přepravní Služby,za normálních okolností .Ve většině případů, mezinárodní doprava trvá asi 10-25 pracovních dnů(téměř 1 měsíc). Snažíme se poskytnout vám nejvíce spolehlivý, cenově dostupný způsob, přepravní služby. Ale někdy mezinárodní dodávky je vysoce závislý na místní celní a poštovní služby. Pokud nechcete dostávat položku na dobu, prosím, kontaktujte nás pro další pomoc. Budeme zodpovědní za jakékoli škody nebo ztráty vzniklé v procesu expedice.

Zvláštní Poznámka:

Tam mohou být některé barevné rozdíly mezi skutečnou položku a obraz, vzhledem k světlo a displej. Prosím, laskavě pochopit. Díky!!!

O Returens:

Je-li položka je vadné, můžete se vrátit pro vrácení peněz nebo výměnu do 14 dnů po obdržení.Kupující by měl být zodpovědný za přepravní náklady na vrácené položky.Budeme swap pro dobrý na skladovou dostupnost, nebo vrácení peněz.

Kontaktujte Nás:

1. Pokud máte jakýkoliv dotaz, Prosím, kontaktujte nás prostřednictvím e-mailu/TradeManager. Odpověď do 24 hodin(Pracovní doba od pondělí do neděle).

Zpětná vazba:

Protože vaše zpětná vazba je velmi důležitá pro naše podnikání je vývoj, upřímně zveme vás na dovolené p o s i kladné krmivo zpět k nám, pokud jste spokojeni s našimi produktů a služeb. To bude jen trvat 1 minutu. Já?ll nechat p o s itive krmit zpět k vám. A pokud si nejste uspokojit se položky, když jste jej obdrželi, pls don?t si starosti, by si pls kontaktujte mě před odjezdem nakrmit zpět, a já?ll vám Uspokojivé řešení.

Díky Za hledáte!

Štítky: wristrest klávesnice zelená, podložka pod myš silikagel, černá podložka pod myš, herní podložka pod myš, gel mouse pad, 3d podložka pod myš prsa, 3d gel mouse pad, cartoon podložka pod myš, myš pad zápěstí, zadek hip polstrování.

Parametry

Balíček Ano
Produkty Stav Skladem
Styl s ostatními Zápěstí
Značka BaiTang
Materiál Silicon
Číslo Modelu Nové

Napsat recenzi

Doprava zdarma Cartoon podložka pod myš / 3 d krása náramky podložka pod myš/hrudník hip

Doprava zdarma Cartoon podložka pod myš / 3 d krása náramky podložka pod myš/hrudník hip

Popis: Myš ve spodní části, materiál je pu, otevře se má továrnu s mírným gumový zápach, a těsnění na opp taška, pevná, aby se zabránilo některé vůně, když právě otevřel Větrané místo, suché, by měla být mnohem lepší. Podložka

Související produkty: